Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexek mindkét nemhez egyenlő mértékben vonzódnak (szexuálisan, érzelmileg), vagy valamelyikhez jobban ?
23 F
Fiukhoz minimálisan, inkább csak akkor ha elkezdek felizgulni, kapcsolatra abszolút nem lennék képes velük
Lányokkal neg bármire
nőkhöz kicsit jobban, de inkább hanuglatfüggő
30/f
Nagyon kevés az olyan biszex aki mindkét nemhez teljesen egyenlő mértékben vonzódik.
Általában van preferencia, van aki érzelmileg csak az egyik nemhez vonzódik, van aki érzelmileg az egyik nemhez vonzódik jobban, szexuálisan viszont a másikhoz, van akinél változik, egyszóval sokszínű.
Én érzelmileg mindkettőhöz egyformán, szexuálisan a nőkhöz jobban.
Kor, nem
Na jó, 22/L
Ezt nem lehet így egyértelműsíteni, elég sokszínű a dolog. Van aki kb egyformán és vannak akik egyik vagy másik irányba eltolódva jobban vagy kevésbé érdeklődnak a saját vagy a másik nem iránt. És akkor még egy csomó dolog bonyolítja, van aki csak szexuálisan vomzódik van aki érzelmileg is, illetve kinek és és hol vannak a határok a szexualitásban, mi fér bele nála és mi nem stb... :)
22/F
Ahogy írták, Kinsey-skála jól mutatja, hogy attól, hogy biszex valaki, nem mindkét nemhez vonzódik ugyanúgy. Pl. én biszexuális férfiként párkapcsolatot csak nővel tudok "elképzelni", férfiakkal csak szex. Valaki meg fordítottja, és még ennél is többféle preferencia van, ez is már egy túlegyszerűsítés.
34/bi/f
azt mondanám, hogy 60-40% a nők javára, de én inkább pánszexuálisnak mondanám magam, nem kifejezetten érdekel a másik neme.
20/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!