Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanyasijanika kérdése:
Szeretek meztelen lenni férfi vagyok, akkar azonos neműek kel férfiakkal? Fotók videók készítés közben buktál már le? Barátok és faluban ahol élsz?
Figyelt kérdés
Imádok meztelen lenni mások előtt izgat ha meztelen lehetek. Ferfiakkal is aki fotók videó fokoza vágyamt. Nincs határ ha meztelen vagyok! Vágytam akkar csabdadba esve kényszer hejzebe kerülve. Vetközretnek le..még jobban fel izgatót és vágyok rá jobban. Készüljön videó.jan. 20. 10:01
3/15 anonim válasza:
Hát meztelenkedni én is nagyon szeretek más férfiak társaságában, ám a kérdés többi részét nem nagyon értem, mert a megfogalmazásod olyan, mint a választott nickneved.
4/15 anonim válasza:
Az oké hogy szeretsz meztelen lenni, de hogy állsz a magyartanárral,őt már kevésbé szereted?
Egyébként meztelen én is szeretek lenni, mint sokan mások.
5/15 anonim válasza:
Én is szeretek meztelenkedni.
Tudomásom nélkül még nem készült rólam kép, videó. Azt hiszem.
6/15 anonim válasza:
Én is szeretek meztelenkedni, de 9 éves korom óta külföldön élek és lehet ez miatt már nem értem az általad használt magyart.
7/15 anonim válasza:
16 millió nyelven beszélek, de ezt nemértem 🤣
8/15 anonim válasza:
Nekem nehezen megy megérteni a dolgot.
De gondolom a lényeg, hogy szeret meztelen lenni más előtt.
9/15 anonim válasza:
Nekem már számtalan meztelen képem került fel a net-re közszemlére
10/15 anonim válasza:
Nehéz eldönteni, hogy tényleg ennyire korlátolt az illető, vagy egy google fordítós AI álkérdése amivel lúzereket keresnek a képeik begyűjtéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!