Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan kérdezzem meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzem meg?

Figyelt kérdés
Heteró nő vagyok, és szerelmes a férfiba akivel vagyok. Több hónapja vagyunk együtt. Az utolsó szex alkalmával azt kérte, nyúljak be a hátsójába, amit tőlem soha senki nem kért, de megtettem neki. Az ujjam akadálytalanul felment, semmilyen ellenállás nem volt, és közben kiverte magának. Eléggé össze vagyok zavarodva, csak annyit tudtam kérdezni, jól csináltam-e? Azt mondta ügyes vagyok. Ettöl mégjobban összezavarodtam. Soha nem mondta hogy biszex, de ezek után biztos vagyok benne. Ha ennyire ellenállás nélkül bement az ujjam és közben magának verte, akkor ez neki már megszokott dolog? Hogyan kérdezzek rá erre?
jan. 16. 14:39
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Az ide válaszolóknak, elmondom mi történt. Megkérdeztem. Igen, x éve az egyik ex nője rendszeresen megujjazta, és egy férfi is, és szopott már férfit. Azt mondta, az ujjazástól hamar elélvez, szereti, de néha jó egy hosszú szeretkezés is. Úgyhogy biszex, amit eltitkolt volna, ha nem kérdezek rá. Mondtam nektek, heteró férfi sosem kért tőlem segg ujjazást, és igazam volt: biszex.
jan. 20. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!