Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan kérdezzem meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzem meg?

Figyelt kérdés
Heteró nő vagyok, és szerelmes a férfiba akivel vagyok. Több hónapja vagyunk együtt. Az utolsó szex alkalmával azt kérte, nyúljak be a hátsójába, amit tőlem soha senki nem kért, de megtettem neki. Az ujjam akadálytalanul felment, semmilyen ellenállás nem volt, és közben kiverte magának. Eléggé össze vagyok zavarodva, csak annyit tudtam kérdezni, jól csináltam-e? Azt mondta ügyes vagyok. Ettöl mégjobban összezavarodtam. Soha nem mondta hogy biszex, de ezek után biztos vagyok benne. Ha ennyire ellenállás nélkül bement az ujjam és közben magának verte, akkor ez neki már megszokott dolog? Hogyan kérdezzek rá erre?
ma 14:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Nem föltétlenül jelenti, hogy biszexuális.

A férfiak “G-pontja” a prosztata, ez pedig az ánuszon keresztül közelíthető meg. Ennek masszírozásával akkora orgazmust lehet elérni, hogy csak na. Az, hogy a pasid ezt felfedezte és kihasználja, nem jelenti azt, hogy biszex.

Amúgy téged zavarna őt ilyen módon kényeztetni?

ma 14:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Egyes szerintem erre a kérdesedre már válaszoltam. Megtettem neki.
ma 14:46
 3/12 anonim ***** válasza:
#2: akkor átfogalmazom, ha nem érted: zavarna továbbra is így kényeztetni őt?
ma 14:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Ne az zavar, hanem az, hogy jó eséllyel férfival is lehetett már! A titkolózás kiábrándító!
ma 15:06
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Nem biztos, hogy volt férfival, lehet, hogy dildóval izgatja magát. Ez eszedbe se jutott?
ma 15:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem! Ahogy az sem, hogy egy férfi azt kéri, ujjazam meg a hátsóát!
ma 15:12
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Sok nő is szereti az anált a pasiknál a prosztata miatt meg még élvezetesebb. Attól hogy a melegek azt a lyukat használják a szexre az nem azt jelenti hogy amelyik pasi élvezi az anált az meleg vagy biszex lenne.

Ez egy beszűkült látásmód nem is értem hogy gondolhatja valaki komolyan

30N

ma 15:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Miért volna beszűkült a látásmódon? Ezt meg én nem értem. Heteró nőként tőlem sosem kért ilyet egy férfi sem.
ma 15:21
 9/12 anonim ***** válasza:
62%
Állítólag a "szakértő" prostituált nők számára ez nem extrém kérés a kuncsaftoktól, azaz semmi biszexualitás nincs benne.
ma 15:25
 10/12 A kérdező kommentje:
Nos, én nem vagyok prostituált és nem is leszek. Egyrészt ahogy már többször írtam, tőlem ilyet soha egy ff sem kért, másrészt mivel sosem tettem ilyet, ez nekem igenis "extra", amire annyit mondott, ügyes vagyok...
ma 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!