Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi srácok fogadalomként ti is megfogadjátok hogy 2025-ben kipróbáljátok pasival?
Figyelt kérdés
Csak 1x élünk és ki tudja meddig. Egy haverom 22 évesen meghalt Karácsonykor. Rájöttem semmi se tart örökké és senki nem kell tudja hogy mit csinálok csak az akivel csinálom majd.dec. 31. 18:42
5/12 anonim válasza:
Én azt fogadtam meg,hogy felvállalom,hogy biszex vagyok
6/12 anonim válasza:
Nem fogadalmat kell tenni hanem a tettek mezejére lépni!
Egy pasi legyen határozott és tudja mit akar!
8/12 A kérdező kommentje:
Írhat aki pesti…
tegnapelőtt 11:48
9/12 anonim válasza:
Én pesti vagyok és sokmindent kipróbálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!