Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért változok meg hirtelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változok meg hirtelen egy kéréstől?

Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam felvállaltan meleg. Mindenki elfogadja, nem piszkálják. Már azelőtt haverok voltunk, mielőtt kiderült róla. Ez azóta se változott. Utolsó nap négyszemközt elárulta, mindig is tetszettem neki. Azt hittem, ugrat és poénból megkérdeztem, mégis mit akarna? Kiderült, szeretne leszopni és hogy ez komoly. Viszonzást sem kér, csak hagyjam. Én zavarba jöttem, ő elnézést kért, és szent a béke. A téli szünetben azóta 2x találkoztunk, de nem esett róla szó. Nekem viszont nem megy ki a fejemből és lassanként elkezdett érdekelni a dolog. De nem értem miért, hisz mindig is a csajokra izgultam. Azzal magyarázom magamnak, még sose szopott le senki, és régóta kipróbálnám csajjal. Csakhogy ő fiú és meleg. A kérése miatt mostanra mégis kedvem lett megengedni. Ettől teljesen zavarban vagyok és szégyellem is magam, miközben titokban azt szeretném, hogy mégis megtegye.

dec. 31. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"még sose szopott le senki, és régóta kipróbálnám"

Ennyi. Dolgoznak a hormonok, ilyenkor mindegy ki, csak tegye meg.

Ha megvolt, utána kiderülhet, hogy hetero, bi vagy meleg vagy. Attól függően, hogy milyen élményként élted meg.

dec. 31. 10:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kérés miatt változott meg, csak most realizálódik, hogy "ja, ez meg is történhet".
dec. 31. 10:58
 3/8 anonim ***** válasza:
2%
Inkább elmennék egy prostihoz, ha nem megy anyagi vagy erkölcsi okok miatt akkor inkább várj vagy sűrgősen csajozz be... Vagy ha nem sikerül egyik se akkor marad a ,,haver" bocs de inkább lefürödnék most és rossz lányok az a legtisztább leggyorsabb
dec. 31. 11:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha te is szeretnéd, engedd neki! Ha nem adsz esélyt rá, kétségek közt maradsz. Ha nem lesz jó élmény, nem csináljátok többet. Nem fog összedőlni a világ, akármilyen tapasztalatot is szerzel.
dec. 31. 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki és megtudod milyen élmény. Abban sincs semmi szégyellni való, ha bi vagy. Ha meg nem tetszik az élmény, szerintem van olyan normális a haverod, hogy menet közben is leállhattok. Viszont ha nem próbálod ki akkor csak a kétségek maradnak. 18L
dec. 31. 12:03
 6/8 anonim ***** válasza:
41%

Mindenki mást hív szexualitásnak.

Lehet ezzel nem egyetérteni, de én azt hívom, hogy valaki fejben fiúk vagy lányok testalkata láttán kerül izgalomba. És nem azt, hogy ki kivel mit művel a gyakorlatban. Az, hogy ki mit tesz, szop, nyal, dug, fejen is állhat, az csak technikai gyakorlat, nem attól lesz más a szexuális irányultsága. Kelthet jó érzést sok minden, az is, ha a viszkető hátadat egy másik fiú megvakarja, az is, ha könnyít rajtad, de nem ettől lesz az orientációd más, ha közben fejben a női homokóra formára izgulsz. Most azt akarják sokan beléd magyarázni, hogyha jól éreznéd magad elsüléskor (már mért ne éreznéd?) akkor lám, lám 6uzi vagy...

Én speciel elég prűd vagyok hozzá, hogy másoknak ilyet megengedjek, de ha más úgy dönt, hogy megengedi, nem hiszem, hogy ezen fenn kéne akadni. Azért egy jó tanács, ha bevállalsz ilyesmit, nem kell kifelé reklámozni, mert az átlag hülye nincs azon az értelmi szinten, hogy ebből te kimagyarázd magad valaha is. A másik meg, hogy ez a meleg fiú vágyni fog rá utána, hogy beléd akarjon magyarázni többeket is, ezért lehet el se kéne kezdeni.

dec. 31. 21:55
 7/8 mr.Joe 093 ***** válasza:
100%

6 os. Ezt a gondolatmenetet nem értem …

ezek szerint ha a párod velem dug akkor nem csalt meg mert rád gondol? Vagy ez hogy van?

tegnapelőtt 10:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Na mi van, leszopott már?
tegnapelőtt 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!