Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változok meg hirtelen egy kéréstől?
"még sose szopott le senki, és régóta kipróbálnám"
Ennyi. Dolgoznak a hormonok, ilyenkor mindegy ki, csak tegye meg.
Ha megvolt, utána kiderülhet, hogy hetero, bi vagy meleg vagy. Attól függően, hogy milyen élményként élted meg.
Mindenki mást hív szexualitásnak.
Lehet ezzel nem egyetérteni, de én azt hívom, hogy valaki fejben fiúk vagy lányok testalkata láttán kerül izgalomba. És nem azt, hogy ki kivel mit művel a gyakorlatban. Az, hogy ki mit tesz, szop, nyal, dug, fejen is állhat, az csak technikai gyakorlat, nem attól lesz más a szexuális irányultsága. Kelthet jó érzést sok minden, az is, ha a viszkető hátadat egy másik fiú megvakarja, az is, ha könnyít rajtad, de nem ettől lesz az orientációd más, ha közben fejben a női homokóra formára izgulsz. Most azt akarják sokan beléd magyarázni, hogyha jól éreznéd magad elsüléskor (már mért ne éreznéd?) akkor lám, lám 6uzi vagy...
Én speciel elég prűd vagyok hozzá, hogy másoknak ilyet megengedjek, de ha más úgy dönt, hogy megengedi, nem hiszem, hogy ezen fenn kéne akadni. Azért egy jó tanács, ha bevállalsz ilyesmit, nem kell kifelé reklámozni, mert az átlag hülye nincs azon az értelmi szinten, hogy ebből te kimagyarázd magad valaha is. A másik meg, hogy ez a meleg fiú vágyni fog rá utána, hogy beléd akarjon magyarázni többeket is, ezért lehet el se kéne kezdeni.
6 os. Ezt a gondolatmenetet nem értem …
ezek szerint ha a párod velem dug akkor nem csalt meg mert rád gondol? Vagy ez hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!