Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg ilyen hirtelen az ízlésem?
Szóval röviden a sztori: 19 éves lány vagyok, és eddig a korombeli srácok tetszettek, csak ők izgattak fel szexuálisan, az idősebbektől konkrétan undorodtam.
De most feltűnt az életemben egy 40 körüli pasi, sportos, ápolt, jó kisugárzása van, és hierarchiában fölöttem van (edzőm).
És hát eléggé megmozgatott bennem valamit, amitől összezavarodtam.... miért változtam meg ilyen hirtelen?
Az elsőhöz hasonló kommenteket mellőzzük, szerintem értelmesen tettem fel a kérdést, értelmes válaazokat is várok rá.
Első, idézd azt a részt ahol írtam bármit is az anyagiakról...
Hogy a kérdésre is válaszoljak az én feltevésem az, hogy nem az ízlésed változott meg, csupán nem ismered még magad eléggé ahhoz, hogy tudd mi a te ízlésed pontosan.
Ezekszerint beletartoznak a 40 körüli " sportos, ápolt, jó kisugárzású" pasik is.
oof rossz kép az utolsó
ezt akartam [link]
Az #5-ös, #6-os jól fogta meg a lényeget azzal, hogy: "minden folyamatosan változik".
Lefogadom most még eszedben sincs, hogy megházasodj, de talán egyszer eljön az idő, hogy mégis.
Én legelőször óvodában házasodtam meg, azóta sem... :-)
Előjöttek a normál természetes ösztöneid. Szerintem ez totál oké. Engem is izgatnak a fiatal lányok.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!