Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért változott meg hirtelen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változott meg hirtelen? Rendes volt, most pedig rám van kattanva.

Figyelt kérdés

Először is elnézést, nem tudtam, melyik kategóriába illik jobban.

5 hónapja ismerek egy nálam 16 évvel idősebb férfit. Ugyanazon a napon, ugyanoda kellett mennünk, így mások leszervezték, hogy együtt menjünk, szóval kaptam tőle egy fuvart. Egész nap együtt voltunk, út közben a páromat is felvettük (kicsit féltett engem, jönni akart).

Rendes, normális pasasnak tűnt, végig udvarias volt, és a későbbiekben is tartottuk a kapcsolatot, segítettünk egymásnak ha kellett, néha összefutottunk.

Egészen hétfőig. Neten beszéltünk, majd hirtelen témát váltott, és nekiállt perverzebbnél perverzebb kérdéseket feltenni nekem. Nem nagyon válaszoltam, rá is hagyta, azóta nem írt. Hanem ma délután megint megkeresett, aztán megint hirtelen témaváltás és azóta is zaklat, nem zavarja, hogy nem válaszolok. Gondoltam, hogy letiltom, de a közös ügyünk miatt sajnálnám a már-már baráti viszonyt megszüntetni vele.

Miért csinálja most ezt velem? És én mit csináljak? Kezdek félni, azt is tudja, hol lakok...

2018. máj. 9. 20:35
 1/8 A kérdező kommentje:
Már szerelmet is vallott nekem...
2018. máj. 9. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs itt szó semmilyen baráti viszonyról. Konkrétan zaklat téged.

A párod mit szól ehhez az egészhez? Neki elmondtad? Gondolom lenne egy-két szava ehhez az emberhez.

2018. máj. 9. 20:50
 3/8 A kérdező kommentje:

Megmutattam neki, miket ír, de inkább látni se akarja a csávót.

Hát már én is kétlem, hogy ez baráti viszony, eddig annyit segítettünk egymásnak, nem is értem az egészet...

2018. máj. 9. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor leírom még egyszer: itt szó sincs barátságról, és soha nem volt a barátod. Egy barát nem viselkedik így.

A párod helyében felhívnám, és először udvariasan de határozottan, ha folytatja, akkor igen udvariatlanul megmondanám neki, hogy hagyja abba.

2018. máj. 9. 20:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor majd megkérem, hogy beszéljen vele.
2018. máj. 9. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hagyja abba magától, akkor mindenféleképp ezt tenném.
2018. máj. 9. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:

“Gondoltam, hogy letiltom, de a közös ügyünk miatt sajnálnám a már-már baráti viszonyt megszüntetni vele.“

Ez hol barat mar?? Kerlek mutasd meg nekem. Pfff

Tipikus hulye liba vagy.

Tipikus

2018. máj. 9. 23:42
 8/8 A kérdező kommentje:

Bizonyára az vagyok. De eddig teljesen más volt.

A közös dolog, ami miatt megismertük egymást az volt, hogy mindketten örökbe akartunk fogadni nyuszikt a már meglévő mellé. 300 km-t kellett utaznunk értük, ezért együtt mentünk. Neki közben bajok voltak az összeszoktatással, így az idegen hely miatt áthozta hozzám őket hétvégente, de volt, hogy helyettem elvitte az enyéimet orvoshoz, mert abszolút nem értem rá, de ha látszik hogy baj van, ugrani kell azonnal. Segített leszervezni nekik oltást is, amire csoportosan kell jelentkezni, én meg egyszer az egyik nyulát elláttam, mikor egy doki sem volt rendelőben. Gyógyszereket, tápot, egyebeket is adtunk egymásnak, tehát nagyon nagy segítség volt. Végül nem ment az összeszoktatás, és az új nyusziját vissza kellett vinnie, amit együtt könnyeztünk meg, vissza is kísértem. Ezen a nyulas témán nagyon más nem is volt, néha egy-egy vicces sztori.

Most meg...

2018. máj. 10. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!