Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Extrémen nagy heréi vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrémen nagy heréi vannak valakinek? Zavar vagy örülsz neki?

Figyelt kérdés

Egyszerűen lenyűgöznek a hatalmas herezacskók. Annyira férfiasnak "bikásnak" tartom, ha valakinek nagyon megnőttek, jobban izgat mint egy nagy pénisz.

31 bi vagyok, nekem inkább a farkam nőtt meg amihet sajnos teljesen átlagos zacsit adott az ég, de szívesen becserélnék néhány centit egy jó nagy zacskóért :D

Olyanra méretre gondolok mint amilyen B1gbanana nevő camos srácnak van, neki valóban hatalmas. Irigykedem is rá.

dec. 29. 09:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom.

Biztos örül a párod.

dec. 29. 18:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem nagyobbak vannak az átlagnál, talán emiatt is lógnak általában.

De én ezt szoktam meg, hogy ilyen, szóval így ezen nem nagyon gondolkoztam, hogy milyen lenne, ha nem ilyenek volnának.

Az biztos, hogy könnyebben meg tudnak nyomódni, mintha kisebbek lennének, de azért lehet erre is figyelni.

jan. 5. 16:45
 13/13 anonim válasza:
0%
Nekem is nagy van és szeretem amikor jól lógnak. Ezért szoktam nyújtani őket súlyokkal. Imádom, ha a partnerem így játszik velük!
febr. 2. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!