Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrémen nagy heréi vannak valakinek? Zavar vagy örülsz neki?
Figyelt kérdés
Egyszerűen lenyűgöznek a hatalmas herezacskók. Annyira férfiasnak "bikásnak" tartom, ha valakinek nagyon megnőttek, jobban izgat mint egy nagy pénisz.
31 bi vagyok, nekem inkább a farkam nőtt meg amihet sajnos teljesen átlagos zacsit adott az ég, de szívesen becserélnék néhány centit egy jó nagy zacskóért :D
Olyanra méretre gondolok mint amilyen B1gbanana nevő camos srácnak van, neki valóban hatalmas. Irigykedem is rá.
dec. 29. 09:10
1/11 NemFogodKitalálni válasza:
Bocsi hogy nőként válaszolok, lehet nem ezt vártad :D férjemnek vannak akkorák (vagy kicsit nagyobbak) mint a fent említett személynek (rákerestem). Imádom, ő viszont semlegesnek tartja, illetve inkább nem nagyon szereti. Szerintem viszont nagyon férfias, szeretek velük játszani. Viszont akkorák, hogy nem fér be egy sem a számba, bármennyire próbálom, így csak nyalogatni tudom sajnos. Viszont imádok rámarkolni, kitölti rendesen a tenyeremet.
2/11 anonim válasza:
eleggé zavaro lehet akinek az van, nehezen fér el a nadrágban, lábakat is zavarja, stb
3/11 anonim válasza:
Kérdező akkor neked milyen a nagy szerszám? :)
5/11 anonim válasza:
Nekem nagy és lógós zacsijaim vannak, és sajnos igaza van a kettesnek, sokszor kényelmetlen tud lenni, szűk boxeren kívül nincs is nagyon más opció :D Engem nem igazán hozott lázba sosem, de voltak olyan partnereim, akiket beindított a dolog. Kicsit érzékenyebbek, inkább azt szeretem, ha a farkamat kényeztetik, nem a zacsikat.
6/11 anonim válasza:
Nekem jelentősen nagyobb, mint ennek a B1gbanana nevű úriembernek. Én szeretem. Szerencsére a lányok is. Na meg szerencsére van hozzá illő méretű falloszom is. Na jó még így is aránytalanul nagy a péniszem, de ez legyen a legnagyobb bajom :D
7/11 anonim válasza:
Nekem olyan szilva nagyságúak .Viszont nagyon lógnak .lejjebb vannak mint a makkom. Főleg a baloldali
8/11 anonim válasza:
Nekem átlagos vagy lehet inkább az átlagnál kicsit kisebbek a heréim. Örülnék ha nagyobb lenne. Ismertem két olyan srácot is, akiknek hatalmas volt. Az egyiknek egyszerre csak egy golyója fért a számba. A másiknak be sem tudtam kapni még egyesével sem, az övé a markomat is teljesen kitöltötte, pedig nagy tenyerem van.
9/11 anonim válasza:
Szerencsés vagy.
Élvezet lehet fogni :)
10/11 anonim válasza:
igen, szerencsésnek is érzem magam. És igen, remek megfogni (is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!