Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tetszik a saját péniszeden?
Figyelt kérdés
A sajátomon a mérete, az enyhén lógós zacsi (örülnék, ha jobban lógna) és a szőke fanszőröm. 31 vagyok.
Ti is leírhatnátok korral együtt.
dec. 22. 09:50
12/23 anonim válasza:
Az, hogy egyszerűen gyönyörű a kishaver😍😂🤣
36/F
13/23 anonim válasza:
- sokkal nagyobb minden dimenzióban, mint bármelyik másik amit élőben vagy fotón/filmben láttam
- elképesztően sok ondót lő ki
- eres
- kemény
- órákon át bíjra, többszöri elélvezéssel
És legfőképp:
- a lányok szeretik
- az enyém
14/23 anonim válasza:
Max annak örülök, hogy még mindig működik. Egyébiránt nem vagyok elégedett vele, nagyobbat szeretnék.
35
15/23 anonim válasza:
Elégedett vagyok a méretével (17 cm), a vastagságával, a lógó, nagy heréimmel. Igazából szinte mindennel. :DD 17F
16/23 anonim válasza:
Nagy golyók, méretes vastag eres fasz és sokak szerint szexy fanszőr
17/23 anonim válasza:
Kib.szottul egyenes és kőkemény és vastag ;)
19/23 anonim válasza:
A formaja. Egyenes, vaskos. Szep meretu. Es jo az illata :)
20/23 anonim válasza:
Tetszik, hogy csupasz, átlagos méretű. Nem nagyon eres, nem görbe. A makkom formája is tetszik, meg hogy a fitymám teljesen eltakarja a makkot, de hátrahúzva stabilan hátul marad.
32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!