Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az ilyen testalkat mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen testalkat mennyire tetszik a mai huszonéveseknek?

Figyelt kérdés

Félek randikra járni, hiszen általában nem kapok a testemre pozitív visszacsatolást. (Ennek ellenére ne kerteljetek, mondjátok az őszintét:))

19L

[link]

okt. 26. 15:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Semmi baj a testeddel, 26f
okt. 26. 15:55
 2/15 anonim válasza:
68%

Szia!

Én 19 évesként a vékony lànyokat kedvelem ok az eseteim.

De van tobb olyan lany akinek ilyen alkata van mint neked es ugyanugy tetszik!

Az oltozkodes nagyon sok pluszt hozza tud adni es amit irtam azok a lanyok akik tetszenek es olyan alkatuak mint te oltozkodesuk miatt tunnek ki es ezàltal lesznek vonzóbbak, figyelj az oltozkodesre!

okt. 26. 15:56
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Az alkatod vonzó de ez az öltözet szerintem sem áll a legjobban, előnytelen
okt. 26. 16:08
 4/15 anonim ***** válasza:
42%
Ezt a képet kaputelefonnal csináltad?
okt. 26. 16:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs a testalkatoddal. Aki elmegy veled randizni valószínűleg már látott és aszerint (is) döntött.
okt. 26. 16:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik.

L24

okt. 26. 16:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Az alakod nekem is tetszik, a ruha pedig nekem sem jön be. Bár utóbbi (igaz, előbbi is) eléggé szubjektív, lehet hogy másnak ez az álom ruha és ebben lát tökéletesnek.
okt. 26. 17:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs az alakoddal. Nekem pont ez az alak az ideálom.
okt. 26. 17:43
 9/15 anonim ***** válasza:
19%

[link]

Szia. Cigány vagy?

Ha nem, akkor gyorsan felejtsd el ezt a ruhát, ami rajtad van, a felsőt is, de főleg a szoknyát. Fiatal cigány asszonyokon szoktam ilyet látni, nekik sem áll jól, de náluk legalább divatos. Egyébként úgy néz ki, mint valami 80-as években gyártott, olcsó neylonból készült valami. Keress szebb, stílusosabb ruhákat.

okt. 26. 18:20
 10/15 anonim ***** válasza:
80%
Ja, amúgy az alakoddal szerintem nincs baj. Nem tudom, sportolsz-e, de egy kis aerobik nem tenne rosszat.
okt. 26. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!