Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-fiú orális szexnél mennyire számít nálatok a testalkat a szerep elosztásban (aktív-passzív)?
Nekem mindegy csak legyen domináns és jól szo_asson meg.
Legyen csupasz és jó nagy.
Olyat keresek akinél a szerepkiosztás kizáró ok.
Azzal az egésznek a varázsa pusztul el.
A sportos szőrtelenebb testalkat a lényeg,
Nálam igen, számít. Én is nagyobb, sportos alkatú, magas srác vagyok.
Passzívként nem nagyon tudnék felizgulni egy lányos vagy vékony alkatú fiúra, ezért a 180+-os, izmos vagy duci srácokat kedvelem. Persze ez csak az én meglátásom.
Nekem mindegy a testalkat, a lekli alkat dönt, habár nem vagyok válogatós abban se, csak legyen normális, figyelmes. A feminin lelki alkatúakkal vágyom együtt lenni, én is efelé hajléok, ha pasival vagyok. Elsősorban női szerepben szeretek lenni, pl szopni.
Nem vonz a kifejezetten domináns, pedig szopni szoktam. Leginkább a lányos testű-lelkű fog meg, de a testalkat végül is mindegy.
Szerintem én elsősorban "kvázi leszbikus" biszex férfi vagyok, férfival együtt, mivel a lelkivilágom női oldalát szeretem megélni, lehetőleg lányosabb lelkű pasival.
Nők mellett viszont férfias vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!