Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi-, vagy homoszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi-, vagy homoszexuális fiúk! Milyen pénisz tetszik a legjobban (forma,méret,szőrösség)?

Figyelt kérdés

dec. 13. 05:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Szép egyenes ami arányos, és lehetőleg csupasz
dec. 13. 06:45
 2/19 anonim ***** válasza:
90%

Igazából, szinte mindegy.

Inkább a srác testalkata a lényeg szerintem.

dec. 13. 06:47
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 15cm körüli, nem metélt, de könnyen hátra húzható fitymával, kicsit felfelé ívelő. :) Az mind1, hogy szőrös e vagy sem. :) Az pedig csak grátisz, ha nagyot tud spriccelni 🤭
dec. 13. 07:20
 4/19 anonim ***** válasza:
86%
Én az izmos , nagy farkú Pasikat kedvelem! Legyen FÉRFIAS, de ne legyen túl szőrös sehol, max ott lent , de testen inkább legyen szőrtelen!!
dec. 13. 07:57
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Nekem a farok mindegy, csak ápolt legyen. Inkább a teljesen szőrtelen, lányosabb fiúk tetszenek.
dec. 13. 08:02
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem ez fog dönteni, hogy magamba engedem vagy nem, de persze vannak amiket szívesebben kapok be, formára nehéz elmondani, de van ami jobban tetszik, szőrösség ne legyen csupasz, de legyen ápolt, ne tűnjön el az arcom benne, miközben csinálom neki.m méret átlagos vagy a kisebbet szeretem, szűk vagyok.

De még nem volt pasi aki elvette és visszautasítottam, mert nem tetszett a formája 😀

dec. 13. 10:13
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
Egyenes legyen. Lehet kicsit szőrös. Az olyan férfias
dec. 13. 10:13
 8/19 anonim ***** válasza:
92%
A nagy tetszik, kissé lefelé görbülő. Fityma magától hatrámegy, mikor feláll.
dec. 13. 15:17
 9/19 anonim ***** válasza:
88%
Igazabol olyat szeretek amilyen az enyem is :D vastag egyenes es kellemes meretu.
dec. 13. 19:24
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Lényegében mindegy, csak ápolt és lehetőleg csupasz legyen.
dec. 13. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!