Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, nők, ha a pasi bevallj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ha a pasi bevallja, hogy biszex, akkor legjobb esetben is csak a barátzónába kerülhet?

Figyelt kérdés

tegnap 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
En szerelmes lennek 😂
tegnap 10:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne így?

Sokakkal ellentétben pontosan tudom, hogy mit jelent a biszexualitás, hiszen jómagam is az vagyok nőként.

És igen, elegünk van az összes sztereotípiából. Abból is, hogy minden esetleges coming out után külön részleteznem kell, hogy NEM jön be a világ összes embere, nem lennék együtt boldog-boldogtalannal, undorítónak tartom a megcsalást, és amúgy monogám vagyok.

A másik félnek nem a neme a legfontosabb tulajdonsága számomra, mert sokkal több faktoros ez az egész. De amúgy a szerencsés lehet férfi és nő is. ENNYIT jelent.

Az, hogy ki hogyan éli ezt meg, már részletkérdés. És erkölcsi.

A biszexuális férfiak egyébként szerintem sokkal aranyosabbak, kedvesebbek, játékosabbak.

tegnap 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy monogám-e. Mert itt fut egy kérdés, ahol sok házas férfi azon pörög, hogy nem tudja feldolgozni, hogy nem tud pasival lenni. Én biszex nőként nem szenvedek ennyire. A férfiaknak sokkal fontosabb a szex. Sajnos nincs jó tapasztalatom sem a heteró sem a bi pasikkal. Nekem viszont nagyon fontos a megbízhatóság.
tegnap 12:10
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Nem, de ha minden nap ugyan ezt megkérdezni gyakorin, akkor igen.
tegnap 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:
22%
2) a nok es a ferfiak különbözőek. A biszex nok es a biszex ferfiak különbözőek, csak mert te ilyen biszex vagy, nem jelenti azt, hogy a ferfi biszexek is ilyen konnyen lemondanak a faszrol stb. A ferfiak addig fantazialnak, vagynak ra, mig megszallottak lesznek, fasz fuggok.
tegnap 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!