Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Eltudtátok fogadni, hogy sose...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltudtátok fogadni, hogy sose fogjátok tudni megélni a szexualitásotokat?

Figyelt kérdés

35 éves középvezető férfi vagyok, komoly munkával, és élettel. Van egy feleségem, aki 3 hónapos terhes. Biszex vagyok, amit ő nem tud. Sokáig dolgoztam azon, hogy elfogadjam magam, és ez pont akkorra sikerült kb., amikor összejöttem a feleségemmel. Azóta viszont folyamatosan azon fantáziálok, hogy milyen lehet férfival. Otthon sokszor nőnek öltözöm, és arra gondolok, hogy egy domináns 50-es mackós pasas a barátnőjeként kezel, és egész nap csak szexelünk.

Ha ez kiderülne rólam, az életem, minden barátságom, családi, és üzleti kapcsolatom a kukában landolna. És most hogy terhes a feleségem, most tudatosult bennem, hogy az összes biszex vágyam csak fantázia fog maradni, és így fogok meghalni. Minden nap egy vívódás, hogy kipróbáljam férfival, de nem akarom az eddigi felépített életem a kukába dobni. Ráadásul a feleségem kicsit prűd/konzervatív, esélytelen, hogy ezt vele megosszam.

dec. 16. 13:31
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
52%
Az a baj, erre igy ra fog menni a kapcsolatod, a csaladod. Te irod folyamatosan erre gondolsz, nem tudod kiverni a fejedbol, idovel a faszod se fog felallni, hogy ha nem pasira gondolsz. A nod nem fogja nonek erezni magat, akárhogy probalkozol, megerzik...
febr. 23. 09:26
 32/32 anonim ***** válasza:
31 vagyok, csak ez lemaradt: Szoval szerintem mondd el neki idovel majd, hogy biszex vagy, de varj meg, ne a terhesseg alatt. Ne stresszeld most ezzel, arthat a babanak. Mar az is nagy megkonnyebbules, ha tud rola, beszelhetsz valakivel errol.
febr. 23. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!