Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Eltudtátok fogadni, hogy sose...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltudtátok fogadni, hogy sose fogjátok tudni megélni a szexualitásotokat?

Figyelt kérdés

35 éves középvezető férfi vagyok, komoly munkával, és élettel. Van egy feleségem, aki 3 hónapos terhes. Biszex vagyok, amit ő nem tud. Sokáig dolgoztam azon, hogy elfogadjam magam, és ez pont akkorra sikerült kb., amikor összejöttem a feleségemmel. Azóta viszont folyamatosan azon fantáziálok, hogy milyen lehet férfival. Otthon sokszor nőnek öltözöm, és arra gondolok, hogy egy domináns 50-es mackós pasas a barátnőjeként kezel, és egész nap csak szexelünk.

Ha ez kiderülne rólam, az életem, minden barátságom, családi, és üzleti kapcsolatom a kukában landolna. És most hogy terhes a feleségem, most tudatosult bennem, hogy az összes biszex vágyam csak fantázia fog maradni, és így fogok meghalni. Minden nap egy vívódás, hogy kipróbáljam férfival, de nem akarom az eddigi felépített életem a kukába dobni. Ráadásul a feleségem kicsit prűd/konzervatív, esélytelen, hogy ezt vele megosszam.

dec. 16. 13:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
A szabi már nekem is eszembe jutott, de én viszem/hozom a gyerekeket iskolába, engem hívnak, ha valami probléma van és menni kell értük, szóval az utazás így kizárt. És be van osztva a szabi is, hogy ki mikor vigyáz a gyerekekre, illetve itthon nyilvános, hogy mennyi szabi van még bármi másra, mondjuk a betegségekre. Ezt számontartjuk. Szóval a szabadság is necces, de munkaidőben néha egy-egy órám még csak-csak lenne, viszont akivel itt helyben tudtam volna találkozni, annak meg csak a hétvége jó.
dec. 18. 06:09
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyébként eleve nem túl nagy a libidóm. És nemcsak szex van a világon, annyi szép dolog van még az életben. Nem olyan, mint az evés, szex nélkül is lehet teljes életet élni.
dec. 18. 09:05
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Legrosszabb forgatókönyv az, hogy elválsz, és megéled a szexualitásodat.

Hogy most, vagy tíz év múlva, az rajtad múlik.

Vannak ennél jobbak is.

Binek lenni nem egy főbenjáró bűn. Hűtlennek lenni inkább.

Vállald fel magad, aztán majd jön a következő lépés.

dec. 18. 10:58
 24/29 anonim válasza:
100%
A kérdés az, hogy a feleségedet tényleg, teljes szívedből szereted? Én egy biszexuális nő vagyok, de amikor ténylegesen szerelmes voltam egy illetőbe, akkor csak őt akartam és nem fantáziáltam a vele ellentétes nemről. Viszont semmiféleképpen ne csald meg a feleségedet, ráadásul a terhessége kapcsán ez most elég nagy mélybezuhanás lenne szegénynek ha esetleg megtudná. Hidd el a nők mindent ki tudnak nyomozni :D Viszont ne legyél együtt vele csak azért, hogy fenntarts egy bizonyos látszatot, egyszer élünk és lehet később még megbánod hogy nem úgy éltél ahogyan ténylegesen boldog lettél volna. Gondolkozz el rajta, hogy tényleg szeretnél-e a feleségeddel maradni vagy inkább kipróbálnád egy férfival. A munkádban és az üzleti kapcsolataidban meg nem feltétlenül fogják megtudni az irányultságodat, valószínűleg számtalan olyan híres és sikeres ember van, akiről a mai napig nem is sejti senki hogy meleg lenne, mert eltitkolja.
dec. 19. 04:13
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Meleg férfiként nekem családos,harmincas férfi már vallott szerelmet. Hirtelen és váratlan történt ,nagyon meglepett.Pedig addig csak munkatársak voltunk, semmi más.

Megmondtam, nem korrekt három gyermekkel és aranyos feleséggel a háta mögött ilyet mondani.Többet nem került szóba,ki is lépett hamarosan.

F

dec. 19. 06:00
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Én el tudnám fogadni,számomra nem minden a szexről szól. Voltam hasonló helyzetben,teljesen beletörődtem,nem okozott problémát.
dec. 19. 08:34
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Millió olyan dolog van az életben, amit nem kaphatunk meg. Ha csak a szex témájánál maradunk, akkor biztosan a teljesen heteróknak is vannak olyan megélhetetlen fantáziáik, amik örökre csak fantáziák maradnak. Úgy gondolom, hogy ennek semmi köze sincs a biszexualitáshoz.
dec. 19. 09:55
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 vagyok és a vágyam egy meztelen fiúval összebújni, simogatni egymást és a nemi szerveink összedörzsölése. Sosem kaptam meg.
dec. 22. 12:29
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

40es vagyok, nős és biszex. Én elmondtam a feleségemnek a megismerkedésünkkor, sőt, utána beszéltünk is erről, tud róla, de persze én sem csalom meg, akármennyire is vágyok rá.

Én azt hittem, hogy a házassággal majd elmúlik, ha lesz egy normális kapcsolatom, nem fogok rá vágyni többé, de nem igy lett, sőt...

Azt hiszem, ha őszinte akarok lenni, a házasságom alatt jöttem rá, hogy jobban izgatnak a fiúk szexuálisan és jobban érdekel a meleg szex, mint a nők, miközben szerelmes vagyok a feleségembe és nőkre tudok érzelmileg rákattanni, sőt, még testileg is csodálom a női testet és van bennem némi női test irigység is mellé -már, ha a nőknél létezik péniszirigység-. Baromi nehéz ez, frusztráló és depressziv és azt érzem, hogy átcssszm vele a feleségem, mégha el is mondtam neki és tud is róla, de közben meg azt érzem, hogy, ha pasival élnék és kiélnék mindent fizikailag, akkor is ugyanezt érezném, merthogy egy nővel szeretnék inkább együtt élni.

Az utóbbi 10 évben elég sokat olvastam ebben a témában és azt hittem egyedül én vagyok ilyen gnóm, de kiderült, hogy a biszexuális emberek egy része inkább vonzódik fizikailag a saját neméhez és érzelmileg az ellenkezőhöz. Baromi depresszivnek érzem ezt, mert miközben a feleségem kezét akarom fogni, arra is vágyok, hogy egy idősebb pasi tegyen magáévá.

És azt hiszem, hogy sosem fogom ezt levetkőzni, úgy sem, hogy a házasságom előtt, volt 1-2 kissebb kalandom pasikkal.

dec. 23. 06:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!