Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig miért nem éreztem vonzalmat pasik iránt?
Figyelt kérdés
Röviden annyi a sztori,hogy ágyba kerültem egy párral ahol nem csak a csaj,hanem egy idő után a srác is kényeztetett!
Először csak simogatta a testem farkam,majd szopott és smároltunk is
Meglepődtem azon, hogy eszméletlen módon izgatott és éveztem a dolgot ,holott addig eszembe sem jutott volna semmi egy pasival!
dec. 7. 05:04
1/6 anonim válasza:
Biztos van valami hajlam benned is,csak nem tudtad eddig.
Egy haverom,aki 37 éves, öt évvel ezelőtt élt át hasonlót,ma már elvált és férfivel él együtt, boldogan és szeretetben.Holott addig elég nagy nőfaló volt :)
2/6 A kérdező kommentje:
Engem is nőfalóként ismernek, most meg alig várom,hogy újra ágyba legyek az említett párral és tovább lépjünk ☺️!
dec. 7. 05:48
3/6 anonim válasza:
Erre mondják, hogy "evés közben jön meg az étvágy".
4/6 anonim válasza:
Kérdező! Tehát hármas szexeltél úgy, hogy nem tudtad a másik férfi biszex? 😂
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudtam róla, a csaj kényeztetése volt a cél!
dec. 7. 20:29
6/6 anonim válasza:
Dehogy a csaj kényesztetése volt a cél! A saját kielegülésed volt. A csaj csak egy felcserélhető eszköz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!