Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogyan sikerült megélnetek azonos neművel a
vágyaitokat?
Szexpartnerkereső, 20 évesen
nov. 25. 18:51
18 voltam es egy 16 eves haverommal együtt öltöztünk at balatonon egy strand öltözöbe.
Vizesek voltunk es nagyon meleg volt, felallt mindkettönknek.
Elkezdtünk a farkunkal igy "kardozni"
Aztan egymashoz nyomtuk es mindketten elelveztünk 1 perc alatt.
nov. 25. 18:52
Általános utolsó 1-2 éve lehetett mikor haver fent volt nálunk és kettesben voltunk.
Pontosan nem emlékszem hogy hogy is indult de a lényeg hogy ő volt aki elővette és megmutatta mi is a hokizás, persze nekem se kellett kétszer mondani hogy vegyem elő. Azt tudom mikor az első alkalom volt, ő elfordult és úgy élvezett el.
Később ez többször is csináltuk közösen, majd volt mikor annyira hajtott minket a kíváncsiság hogy megfogtuk egymásét.
Időnként ma is rám jön az efféle vágy.
nov. 25. 18:59
nov. 25. 19:42
Haverral vertük együtt még általános 7-8-ikban.
Aztán az együtt verésből izgalmas egymásnak verés lett.
Azóta se volt ilyen, néha izgat a gondolata, hogy jó lenne újra egy ilyen hoki haver🤣
nov. 25. 20:21
Általánosba volt egy fiú. Mi 14 évesek ő mivel 3x bukott 17. Átjött a közös feladat miatt. Párban kellett vmi könyvet bemutatni. Szóval szóba hozta a masztit. Majd mondta verjük ki. Menő srác volt így nem mondtam nemet. Ekkor kiderült neki már tök szőrös nekem épp csak pelyhedzett. Na és neki brutális nagy. Ezt követő talin lemértük kinek mekkora. Neki 22cm. Nekem. 13 volt akkor. Aztán újra kivertük de ezúttal egymásnak. Ez fura volt de benne voltam. A 3. Nap azt kérdezte szexeltem-e. Tudta vagy sejtette a választ. Azt mondta ő sokat meg mesélt. Meg elmondta a szopás milyen jó érzés. Majd bedobta ha akarom megtudhatom milyen. Az alku az lett leszop ha én is. Bevallom gondolkozni se nagyon volt idő. Én kellett kezdjek. Kb 2 perc alatt ment el. Amúgy nagyon sok sperma volt neki mindig. Ekkor is. Ezután ő szopott le. Később jött hogy a számba akar elmenni. Ez a nagyon sok sperma miatt elég para volt de izgalmas volt az egész. Hát így indult nekem…
nov. 25. 21:23
Haverommal ittunk, majd leszopott és jött a többi.
nov. 25. 23:05
Közös hokival indult 12-13 évesen.Aztán egymásét.Később meg kipróbáltam az orált.
nov. 26. 15:43
Személyes ismerkedéssel kerestem, keresek partnert. Nem mindig jön össze, ahogy az internetes ismerkedés se, de sokkal kevesebb a kamu pasi. Beszélgetünk, közös a hang, közös az élvezet.
tegnap 09:01
férfi masszőrhöz bejelentkeztem hogy megtapasztaljam milyen érzés ha férfi izgat. Kellemes volt
tegnap 10:23
Kapcsolódó kérdések: