Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális lányok, ha nem éltétek ki még a vágyaitokat, akkor miért nem?
Ha őszinte akarok lenni, akkor csak azért mert még nem találkoztam azzal akivel kiélném (face to face).
Szűz vagyok, férfival csak petting volt de egyre jobban arra vágyok hogy egy nő kényeztessen.
Magamat nem tudom elképzelni egyelőre pl. punci nyalás közben de egyáltalán nem vetem meg az ötletet, viszont azt hogy egy mellbimbót kényeztessek (belegondolok és a hideg kiraz).
Remélem eljön az én időm is ...
22L
Nehezen állnak össze a dolgok szerencsésen. Alapból én pasival tudok kapcsolatban lenni, viszont időről időre kívánom a női testet is. Nem miden pasi nyitott arra, hogy lányt vegyünk be valamilyen leosztásban. A tudta nélkül meg megcsalas ugye.
Nem annyira egyszerű a biszexuális lét.
28L
Mert nem Lehet Találni olyan Bi lanyt aki valósan is találkozna .
29/L
Én találkoztam volna szívesen, de sok lánynak az nem tetszik, ha nem szingli a csaj. Pedig én nem 3asra kerestem, csak magamnak a pasim nélkül, de hát nem sok sikerrel.
Emiatt meg nem dobom a pasim. Ez van. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!