Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nős bi férfiakat? Ti hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős bi férfiakat? Ti hogy élitek meg a vagyaitokat? Passz ill akt. vagytok? Kort is írjatok legyszi

Figyelt kérdés
júl. 27. 07:44
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Jól leszopnak aztán csókolom.

56 éves.

júl. 27. 07:52
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Online élem meg csupán, nekem ez elég. 35f
júl. 27. 08:00
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Szintén online. 33F
júl. 27. 08:03
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Én passzív vagyok, és a neten keresek gyors találkozókra embert. Gyakran napközben, délután a család miatt nehéz leszervezni. Próbálok vigyazni, legfőképpen csak szopok. Nincs bonyodalom, találkozunk, megtörténik aztán mindenki megy a dolgára.
júl. 27. 08:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer szexchateltem fiuval neten de több nem volt.
júl. 27. 09:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Uni vagyok, de a passzív szerepet preferálom jobban. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy

1. Megvan az állandó partnerem.

2. Mivel a feleségem is biszex, így maximálisan megértő és támogató.

3. Miután nem kell bujkálnom, és feleségem mindíg aktiv részese az együttléteknek.

Plusz az hogy mi egy ugyan olyan biszex párt találtunk (korvan és igényekben is), így mindenkinek a vágyai, igényei teljesülnek.

45 vagyok

júl. 27. 09:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Aktív vagyok és leginkább csak szopatok. Imádom látni a partnerem ahogy játszik a farkammal. F42
júl. 27. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!