Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex srácok, hány évesen vettétek rá magatokat hogy megélitek a srácok iránti vágyaitokat?
Figyelt kérdés
Gondolok itt egy csókra, találkozóra biszex/meleg sráccal amiből után több lett, közös farok verésre es hasonlókra. Mikor valaki előtt fel mertétek vállalni a vágyaitokat.
Hány éves volt a másik? Ismertétek?
2023. máj. 31. 10:20
2/15 anonim válasza:
Én 18 voltam ő 35.
Előtte csak látásból ismertem.
3/15 anonim válasza:
19 voltam és korombéli volt a partnerem, nem tudod már pontosan mennyi. Hármasban volt az első barátnőmmel, későbbi nejemmel. Második alkalommal kettesben voltam a sráccal. 5 évig tartott a barátságunk, nagyjából fél évente jöttünk össze, hol ketten, hol hármasban, négyesben. De ekkortájt egy biszex párral is összejártunk. Velük is ilyen hosszú barátság született.
4/15 anonim válasza:
29 vagyok. Most szántam rá magam hogy megdugjak fiút vagy szopjon. De nem találtam fiatalt még sajna.
5/15 anonim válasza:
20 voltam mikor haverommal először kivertük egymás előtt, amit aztán az követett, hogy egymásnak is kivertük és szopás is lett belőle, de ennél tovább sosem mentünk, nem is akartunk.
28F
7/15 anonim válasza:
Haverral 13 évesen kivertük egymásnak. 24 voltam amikor először szoptam.
8/15 anonim válasza:
28 voltam először. Aztán 40, mikor a következőre rávettem magam.
9/15 anonim válasza:
Sajnos már 26 voltam és egy 18 éves srácot szoptam le. De azóta nem találtam rendes fiatal srácot 🙁
48
10/15 anonim válasza:
14 évesen együtt vertük egy osztálytárssal.
Aztán a közös verésből egymásnak verés lett, majd leszoptuk egymást párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!