Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veled olyan, hogy heterónak gondoltad magad, de beleszerettél egy másik férfiba?
Figyelt kérdés
Ha igen, ki volt az, és hány éves voltál?nov. 24. 17:33
1/3 anonim válasza:
Olyan volt,melegként, hogy belém lett szerelmes heteronak hitt családapa. Mikor megmondta, lefagytam ott helyben.
2/3 anonim válasza:
Igen, pár éve megtörtént. Azóta tudom, hogy már nem hetero vagyok.
3/3 anonim válasza:
Ilyen csak a mesében van. Aki nem hetero abban mindig is van vágy amit vagy elnyom, vagy nem. Heteroba soha nem csap villámcsapásszerű felismerés, hogy "Jé, meleg vagyok..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!