Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikus csajok könnyen beleszeretnek egy másik csajba?
Mi a véleményetek? Sok a fellángolás, ha egy másik csaj bejön, vagy szimpatikus?
Még akkor is,ha párkapcsolatban él az illető?
Akkor ezek szerint nem mély/ elég komoly az adott párkapcsolat?
Vagy szükségük van a drámára?
Esetleg "tiltott gyümölcs" érzet hiányzik?
Köszönöm a válaszokat🤗
Attól, hogy valaki leszbikus, még nem lesz egyben könnyűvérű, hűtlen, kalandozó, stb. :)
Én azt tapasztaltam, hogy nemtől és mindenféle cimkétől függetlenül azok a fellángolós fajták, akik magányosak és nagyon vágynak már a szerelemre. Na meg persze fiataloknál fordul inkább még elő, amikor még nincs kiforrott személyiség, ízlés. :)
Ha kapcsolatban vagyok, meg sem fordul a fejemben, hogy mással flörtöljek vagy megcsaljam a párom. Ha ilyen merülne fel, akkor szakítanék.
Alapból is nehéz felkelteni az érdeklődésem, úgyhogy ritkán esem szerelembe, nekem nem elég csupán csak a külső. De ez csak én vagyok, mindig le vagyok pontozva, ha azt írom, hogy nekem a belső is számít és nem a szexre építek egy kapcsolatot. :)
De egyébként mindenféle kapcsolatban megesik a tiltott gyümölcs utáni vágy, a megszokás, ellaposodás, felszínesség, stb. Ez nem attól függ, hogy ki kit szeret.
Azért kérdeztem, mert eddig elég sok olyan kapcsolatot láttam ismerősi/ haveri körben, ahol vagy csalták egymást folyamatosan, vagy plátói szerelmet/érzéseket tápláltak valaki más csaj iránt. És gondolkodom a miértjén.
Legtöbb esetben együtt maradtak a párjukkal- nekem ez is fura.
A kiszemelttel legtöbbször vagy kaland alakult ki, vagy csak egy rövid "szenvedés" volt (se veled , se nélküled dráma), vagy el se mondták a kiszemeltnek,mit éreznek.
Most kapásból 10 ilyen esetről tudok. Vegyes korosztály ráadásul.
Vagy egyszerűen csak nem a megfelelő embert találták meg maguk mellé.
Köszönöm a valaszokat😊
Amúgy nem sok igazi barátom van,de szuper emberek.
Párokkal is próbáltunk barátkozni, gyerekesekkel, de sajnos mindig úgy éreztük, versengeni akarnak, kinek ügyesebb a gyereke...mi meg nem erre vágyunk :)
#8 vagyok,véletlen elküldtem befejezetlenül,bocsánat.
Na szóval osztom a #3-ast,illetve a #6-ost is....
Keresem a páromat.
Jelige: faszkivan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!