Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak fogyatékos forma stalkerek környékeznek meg, akik azt se képesek felfogni, hogy nincs esélyük nálam?
Ezelőtt nem igazán jártam el, de az elmúlt évben több olyan programot, eseményt is megnéztem, ami már régóta érdekelt.
Mivel nincs hasonszőrű barátom, az ilyen alkalmakra általában egyedül megyek. Zenés, művészeti, egyéb nyári programokra kell gondolni.
Nekem is az a célom, hogy barátokat szerezzek, minél több embert megismerjek, — és habár nagyon örülnék neki, ha a párom is hasonló érdeklődésű lenne, elsősorban nem ismerkedni járok ilyen helyekre, hanem szimplán szocializálódni.
Fiatal nő vagyok. Hosszú évekig elhittem, hogy senkinek nem jövök be. Nos, szembesültem azzal, hogy ez egyáltalán nem igaz, de a való életben igencsak frusztráló helyzetekbe keveredek miatta.
Egy kicsit elment a kedvem már bárhová menni, mert lépten-nyomon belefutok levakarhatatlan emberekbe, akik egyáltalán nem veszik a lapot.
Egyébként szívesen szocializálódom, bármilyen nemű emberrel szívesen és ugyanúgy beszélgetek… - na, de ez nem jelenti azt, hogy érzek irántuk bármit is ilyen téren, csak azért, mert szóba álltam velük.
Az ilyen alakok meg reflexből elhiszik, hogy járnék velük.
Őszintén bevallom, hogy elég kevés férfi tetszik. Talán ezért is vagyok közvetlenebb ezzel a nemmel. Az, hogy biszexuális vagyok, nem jelenti azt, hogy boldog-boldogtalan bejön.
Aki meg szimpatikus, a típusom, és hozzám való, általában foglalt, vagy esélyem sincs kommunikálni velük.
Elegem van, hogy a bolond réteg környékez meg mindig, akik még az anyanyelvükön sem írnak helyesen. És mint említettem, nincsenek olyan barátaim, akik kimenthetnének ilyen szituációkból. Megtalálnak, stalkolnak, képeket küldözgetnek magukról. (Amúgy komolyan: férfiak, mit akartok elérni ezzel? Ez nem hozza meg a “szerelmi bájital” effektust, — inkább frusztráló és hervasztó. Ettől nem fog belétek szeretni az, akinek feláll a szőr a hátán tőletek.)
Nyilván, azért udvarias akarsz lenni, de továbbra sem veszik a lapot, hanem több hónap kihagyás után is törtetnek tovább.
Mit tudnátok tanácsolni, hogy elkerüljem az ilyen helyzeteket?
Mert nem akarok szemét vagy illetlen lenni, hogy aztán meg azért zaklassanak, és hadjáratot indítsanak ellenem.
És hogy juthatnék el a normális, intelligens emberek körébe az ilyen rendezvényeken? (Én nem stalkolnék senkit, és venném a lapot, ha valakinek nem jövök be. 😂)
Valahogy nem lep meg kérdező, hogy nincs hasonló barátod, és egyedül járod ezeket a programokat. Vajon miért is...
A másik dolog, ez a rengeteg félreértés, "zaklatás" és társai, miért van nekem olyan érzésem, hogy egyik esetben sincs egyértelműen elutasítva a másik fél? Hogy csak utólag van a háta mögött mindenféle nyomoréknak, stalkernek elszidva, miközben pont te - a csodálatos, őszinte, tökéletes és korrekt nő - lehetsz az, aki nem képes nyíltan elutasítani őket, hogy bocs, de nem.
Ezen kívül van egy rossz hírem, ha téged a normális emberek rendre elkerülnek, ellenben mindig a bolond réteg környékez meg, akkor több mint valószínű hogy te sem vagy normális, bármennyire is annak hiszed vagy állítod be magad.
A több hónap kihagyàsra reagálnék ha nem gond.
Ahogy én észrevettem a nők nagyon szeszélyesek.
És lehet hogy ma lekoptat, mert fűrdőzik a 100 lájkolójában, meg hogy napi 20an hívják randira, de 3 hónap múlva meg én leszek a szerelme ha ráírok hogy szia hogy vagy?
Szóval a lekoptatós nagyon szép nők grabancàt akkor lehet elkapni amikor maguk alatt vannak.
Csak el kell kapni a pillanatot.
Ezért tartom őket talonban és ezért írok rájuk havi 1x.
Hogy bemérjem a szitut.
Az én türelmem meg végtelen.
A mostani nőm is így jött össze.
10 pontos szép csaj.
Le rázott a ge ci be elsőre
De havi 1x ráírtam mi a helyzet, hogy vagy.
Jól köszi blah blah
Aztán eltelik fél év írok neki visszaír hogy szarul van.
Én akkor talizzunk és beszéljünk.
Nő-oké
Elmentenem vele sétálni, másnap kajálni stb.
És ma már az ennyém minden nap a gyönyörű 10 pontos teste a szép arcán a mosolya és az enyém a kedves személyisége is.
Szóval nem olyan hülyeség ez a talonban tartás
#1: Nem ismersz, így kérlek, ne ítélkezz.
Soha nem tartottam magamat tökéletesnek. De képes vagyok helyesen írni, és nem szokásom zaklatni senkit.
Vannak barátaim, de nagyon messze laknak tőlem. Egy kisvárosban élek, a kortársaimat nem is nagyon látom, és próbálnék szocializálódni.
“A másik dolog, ez a rengeteg félreértés, "zaklatás" és társai, miért van nekem olyan érzésem, hogy egyik esetben sincs egyértelműen elutasítva a másik fél?” — Hidd el, hogy a stalkolások egyértelmű, de udvarias elutasítás ok után lendültek fel igazán.
Mint említettem, elsősorban NEM társkeresési célokkal látogatok rendezvényeket. Nincs bevett klikkem, akikhez csapódhatnék, és igen, így tényleg nehéz. Ezért lecsapnak rám a kiéhezett és primitív alakok.
Első sorban barátokat, jó fej embereket szeretnék megismerni.
Ahhoz képest úgy látszik helyben vagyunk, mert mégis valami véletlen folytán pont arra nem válaszoltál, hogy ezek az emberek valóban el lennének egyértelműen utasítva. Főleg az volt a beszédes jel, ahol leírod hogy te állítólag vennéd a lapot a mindenféle jelezgetésről is, hogy offos. Végül is lehet várni a gondolatolvasást, de ha nem utasítod el ezeket a férfiakat egyértelműen, akkor magaddal és velük is kicseszel. Vagy szerinted nekik az jó érzés, ha tepernek utánad a semmire, miközben már a kezdettől sincs esélyük? Sőt, szerintem ha tudnák hogy valójában miket gondolsz róluk, messze elkerülnének téged. Na ebből is inkább az jön át, hogy te nagyon nem vagy őszinte velük se.
Nem ítélkeznem pedig nehéz, hiszen te magad írsz ilyen fellengzős, nagyképű stílusban, ahol gyakorlatilag az összes bepróbálkozó férfit egy utolsó, fogyatékos, szar, selejt stalkernek állítod be. Vagy ez nem ítélkezés?
"mert mégis valami véletlen folytán pont arra nem válaszoltál, hogy ezek az emberek valóban el lennének egyértelműen utasítva."
De igen, válaszolt.
Azt írta, hogy udvarias elutasítás után még csak jobban fellendültek.
Meg azt is, hogy képesek még több hónapnyi kuss után is megint keresni és folytatni a nyomulást.
"Vagy szerinted nekik az jó érzés, ha tepernek utánad a semmire, miközben már a kezdettől sincs esélyük?"
Azért álszentek se legyünk, ne tegyünk úgy, mintha nem lennének olyan emberek, akik nem tudják felfogni, hogy nem kellenek a másiknak, és nem zavartatják magukat, erőltetik magukat továbbra is.
Ami viszont valóban igencsak furcsa, hogy valakit "véletlenül" csakis ilyenek találnak meg.
A valóság általában úgy néz ki, hogy az ember összeakad többféle nővel/férfival is.
Ha mondjuk szerencsétlenül alakulnak a dolgok, és nem jön össze párkapcsolat, akkor is a bepróbálkozókkal/jelöltekkel általában nem folyton ugyanaz a probléma.
Ha pedig mégis TÉNYLEG ugyanaz, akkor fixen gondok vannak az illetővel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!