Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az igaz,hogy a prostik nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz,hogy a prostik nem fogadnak fogyatékosokat?

Figyelt kérdés
jan. 20. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van aki fogad. Fogyatékos ismerősöm évekig így oldotta meg a szexet.
jan. 20. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem fogadok. De ha nem szól előre az ciki.
jan. 20. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Alapvető, hogy az ember közli .. Én mondjuk, ha sor került rá Magyarországon, ritkán én mentem, de magamhoz hívtam valakit, mert vakon nem akartam össze-vissza mászkálni, és kockáztatni, de alap, hogy mondja az ember, hogy mi a helyzet. Nem Magyarországon volt olyan, hogy a lány nem tudott a helyzettel mit kezdeni, de semmi gond, telefon az ügynökségnek, jött valaki más, mondták, hogy adnak, valami árengedményt, stb, mondtam, hogy nincs rá szükség, előfordul az ilyen, ami nem megy, aztatat nem kell erőltetni.
jan. 20. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogy kikre gondolsz kérdező? 😵‍💫🥴
jan. 20. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem baromira nem mindegy, hogy milyen jellegű és mértékű fogyatékosságról van szó.
jan. 20. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Emlékszem egy kérdésre, aminél ez ki volt tárgyalva, mégpedig fogyatékkal élő kamasz srác anyja részéről.

Mondanom sem kell, törölték a kérdést, pedig volt egy tök jó diskurzus, amiben több sérült hozzátartozója is kommentelt, tök pozitívan.

jan. 20. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!