Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj szerintetek ha érdekel engem milyen egyszerre egy csaj és egy srác cumizik engem?
Figyelt kérdés
Eléggé extra a méretem amúgy,24 cm hosszú és 5-6 cm vastag így ketten simán tudnak dolgozni rajtam,szép és full kopasz az egész.
Olyan már volt hogy a barátnőm és az egyik barátnője csinálta nekem,az isteni élmény volt de olyan helyzet is érdekelne amikor barátnőm és egy srác csinálja nekem.
Nem érzem magamat konkrétan bi-nek de ettől függetlenül érdekelne engem egy ilyen buli is és barátnőmmel is beszéltem erről,neki se lenne ellenére.
nov. 22. 01:43
2/15 A kérdező kommentje:
Nem jobb🤣
nov. 22. 01:53
3/15 anonim válasza:
Akkor mit foglalkozol vele ki mit mond és azzal szopatod a kamu 24 cm-s kukidat akivel akarod
4/15 A kérdező kommentje:
Nem kamu 24 cm,azért mert neked kicsi még nem mindenkinek olyan,amúgy meg ne itt irigykedj szerintem!Csak úgy sugárzik belőled!
Ha csak kötekedni tudsz húzz inkább aludni,holnap suli van neked kisgyerek!
nov. 22. 01:59
6/15 anonim válasza:
Volt már hogy ez vilt az ára hogy utána én is használhassam a barátnőjét.
7/15 A kérdező kommentje:
08:01 és 09:02
Köszi,majd a modderek intéznek titeket!
nov. 22. 10:49
8/15 anonim válasza:
Engem is érdekelne ez a felállás is, de szopnék is így szívesen egy csajjal közösen.
9/15 anonim válasza:
Ha neked baj, akkor igen. Amúgy meg nem. Ezt neked kell érezned, ha érdekel próbáld ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!