Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nem találok korombeli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok korombeli partnert aki csak kipróbálná velem a dolgokat?

Figyelt kérdés

Még nem volt semmilyen kalandom fiúval és valahogy senkivel nem jutunk el addig, hogy kipróbáljuk az egyszerű kiverést sem.

20f

nov. 13. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
En is nehezen talalok. Sok srac kiprobalna csak fel attol, hogy b.zi lesz (legalabbis igy gondolja, hogy masok ezt fogjak mondani ha kiderul). Szerintem ha kivanod keresgelj tinderen vagy meleg appokon. Nehez kiszűrni az ertekes embereket de nem lehetetlen csak idot kell ra szanni. En benne lennek csak epp nem teljesen korodbeli vagyok.
nov. 14. 05:00
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Már attol bu*zik hogy gondolnak rá
nov. 14. 05:34
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Pedig epp kiprobalasra van tobb lehetoseg, nem pedig kapcsolatra.

Igen 1-es felnek, hogy bu'zik lesznek, ami nem a szo szoros ertelmeben igaz, hisz biszexek lennenek (mar ha tetszenek nekik a nok).

VISZONT ismerek nem egy ferfit, akinek fetis lett a homoszex es utana mar nem allt fel nore a fasza, szoval van benne valami...

nov. 14. 07:52
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
48 évesen arra nem taláok partnert,hogy kiverje előttem!És még meg se fogtan neki!
nov. 14. 09:24
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Én is igy vagyok. F37
nov. 14. 09:58
 6/10 Pufák válasza:
100%

en is igy vagyok, csak fontosnak tartom ebbe az esetbe a kulsot, es nem nagyon talalok en se ://

20f

nov. 14. 14:36
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Engem az orál izgatna.

Nem merem kipróbálni, félénk vagyok... :(

F/52

nov. 14. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy 52 éves férfi fél?.....Na ez szuper, még ha egy 20 éves írta volna..
nov. 15. 05:46
 9/10 anonim ***** válasza:
12%
Nem fél, csak nem akar b*zi lenni
nov. 15. 05:48
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
Kuldj képet
nov. 15. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!