Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, miért olyan nehéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért olyan nehéz megérteni, hogy képes lennék kipróbálni, máskülönben teljesen herero beállítottsággal, hogy egy korombeli fiú kiverje nekem?

Figyelt kérdés
Mire jó ez az igazából meleg vagy, biszex vagy duma, amikor pontosan jól ismerem magam ahhoz, hogy tudjam, minden màs kizárt lenne, ez viszont simán beleférhet! :)

2023. jún. 27. 18:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Bisex vagy. Ennyi.
2023. jún. 27. 18:52
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Ha te bármit ki akarsz próbálni fiúval, akkor minimum biszex vagy. Ha elfogadod, ha nem. Ennyire egyszerű.
2023. jún. 27. 19:30
 3/18 anonim ***** válasza:
74%
Én megértem.
2023. jún. 27. 20:12
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
Miért tagadja annyi bi a biszexualitását?
2023. jún. 27. 20:21
 5/18 anonim ***** válasza:
80%

Pont ezért mondják, hogy a szexualitás nem bináris.

Nem tudod elképzelni, hogy összeházasodj egy fiúval.

Nem tudod elképzelni, hogy megdugjon egy fiú.

Nem tudod elképzelni, hogy megcsókolj egy fiút.

Az, hogy kiverje neked egy fiú, az belefér.

kb 95%-ban hetero vagy.

Minden definíció kérdése. Valaki úgy definiálja a a biszexualitást, hogy ha akár csak egy kicsit is kipróbálnál valamit, akkor már biszex vagy. Valaki meg kb csak akkor, ha képes vagy ugyanolyan érzelmeket táplálni mindkét nem felé...

Ezek csak címkék.

> Miért tagadja annyi bi a biszexualitását?

Mert nem érzi magáénak ezt a megnevezést. Valószínűleg ők úgy határozzák meg a biszexualitást, hogy az a biszex, aki ugyanannyira vonzódik mindkét nemhez. Így mondhatják magukra, hogy ők nem biszexek, hisz sokkal kevésbé vonzódnak a saját nemükhöz, mint az ellenkezőhöz. Gondolom így könnyebb.

2023. jún. 27. 20:52
 6/18 anonim ***** válasza:
22%
5-ös felröhögtem! 95% heteró! A kerdező full biszex!
2023. jún. 27. 20:56
 7/18 anonim ***** válasza:
55%

Persze, értem értem... A te biszex definíciód szerint az.

Ne érts félre, nem mondom, hogy nem igaz, amit mondasz, de szerintem maga a fogalom pont ezért nem túl jó.

Gondolj bele ebbe a három esetbe:

I. A kérdezö, akit annyiban érdekelnek a fiúk, hogy max hagyná, hogy kiverjék neki

II. Egy alapvetöen meleg srác, aki egy lánynak hagyná, hogy kiverje neki

III. Egy teljesen hetero srác, aki fiúval nem akar semmit

A te definíciód szerint I. és II. biszexek, míg III. hetero.

De ha megnézed I. és III. szexualitása sokkal közelebb van egymáshoz, mint I. és II.

2023. jún. 27. 21:06
 8/18 anonim ***** válasza:
29%
7-es ezt a fa.ságot!
2023. jún. 27. 21:33
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert az emberek mindent szeretnek skatulyàkba dugni és felcímkézni. Ez pedig nem hiszem hogy változni fog
2023. jún. 27. 21:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
#8 pontosan melyik résszel nem értesz egyet?
2023. jún. 28. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!