Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért olyan nehéz megérteni, hogy képes lennék kipróbálni, máskülönben teljesen herero beállítottsággal, hogy egy korombeli fiú kiverje nekem?
Én is csak kíváncsiságból csináltam, hogy egy osztálytársammal kivertük egymásnak. Utána sokáig éltem a heterók "normális" életét. Azért idézőjelesen normális, mert egy idő után egyre többször jutott az eszembe, szex közben is, hogy milyen jó volt a haver faszával játszani. Aztán jött, hogy milyen jó a csajoknak, szophatnak, nyelhetik a g*cit, sőt, a lábuk közé is kapnak farkat. Egyre jobban vágytam arra, hogy a számba vegyek egy faszt, és engedjem megdugatni magam. Megtettem mindkettőt. Azóta is, ha van rá lehetőség élvezem, ha belém élvez egy másik férfi, mindaz mellett, hogy hetero házasságban élek.
Ami biztos, van benned biszex hajlam. Hogy ez mennyire teljesedik ki, nem lehet előre megmondani. Ha kedved van egy másik sráccal kiveretni, esetleg te is kivernéd neki, tedd meg! Két dolog történhet. Az egyik, rájössz, hogy ez nem a te pályád, és soha többet nem lesz ilyen vágyad. A másik, megtetszik, és a későbbiekben is kívánni fogod, és csinálod. De az is lehet, hogy többet is szeretnél a későbbiekben, és mehet az orál, vagy/és az anál is.
Ha azt hiszed ennyinel megallsz, hulye vagy.
Szerinted az itteni biszexek tobbsege hogy kezdte??
Kivertek tinikent egymásnak....
Aztán egy ido utan oral, utana meg szex.
Fogalmad sincs hol van nalad a hatar, mert nem tudod milyen mikor elkap a hev.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!