Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, miért olyan nehéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért olyan nehéz megérteni, hogy képes lennék kipróbálni, máskülönben teljesen herero beállítottsággal, hogy egy korombeli fiú kiverje nekem?

Figyelt kérdés
Mire jó ez az igazából meleg vagy, biszex vagy duma, amikor pontosan jól ismerem magam ahhoz, hogy tudjam, minden màs kizárt lenne, ez viszont simán beleférhet! :)

2023. jún. 27. 18:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is így indult :D
2023. jún. 28. 05:36
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Hetero-, homo-, vagy biszexuális kategóriaként nevezzük meg, de valójában nem csak a szex a lényege, a magyar nyelvben ez egy kicsit pontatlan értelmű. Talán úgy lehetne kifejezni, hogy az a férfi, aki szerelmes tud lenni férfiba is és nőbe is, az biszexuális, aki csak férfiba, az homoszexuális.
2023. jún. 28. 08:23
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Én is simán kipróbálnám pasival szexet, de sosem gondoltam arra hogy egy pasi legyen a párom 25bi
2023. júl. 2. 02:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak kíváncsiságból csináltam, hogy egy osztálytársammal kivertük egymásnak. Utána sokáig éltem a heterók "normális" életét. Azért idézőjelesen normális, mert egy idő után egyre többször jutott az eszembe, szex közben is, hogy milyen jó volt a haver faszával játszani. Aztán jött, hogy milyen jó a csajoknak, szophatnak, nyelhetik a g*cit, sőt, a lábuk közé is kapnak farkat. Egyre jobban vágytam arra, hogy a számba vegyek egy faszt, és engedjem megdugatni magam. Megtettem mindkettőt. Azóta is, ha van rá lehetőség élvezem, ha belém élvez egy másik férfi, mindaz mellett, hogy hetero házasságban élek.

Ami biztos, van benned biszex hajlam. Hogy ez mennyire teljesedik ki, nem lehet előre megmondani. Ha kedved van egy másik sráccal kiveretni, esetleg te is kivernéd neki, tedd meg! Két dolog történhet. Az egyik, rájössz, hogy ez nem a te pályád, és soha többet nem lesz ilyen vágyad. A másik, megtetszik, és a későbbiekben is kívánni fogod, és csinálod. De az is lehet, hogy többet is szeretnél a későbbiekben, és mehet az orál, vagy/és az anál is.

2023. júl. 2. 19:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt hiszed ennyinel megallsz, hulye vagy.

Szerinted az itteni biszexek tobbsege hogy kezdte??

Kivertek tinikent egymásnak....

Aztán egy ido utan oral, utana meg szex.

Fogalmad sincs hol van nalad a hatar, mert nem tudod milyen mikor elkap a hev.

nov. 15. 09:17
 16/18 anonim ***** válasza:
60%
En hiszek neked, hogy igy erzel. Ne foglalkozz a sok bunkol megmondoval. Az vagy aminek erzed magad. A legfontosabb, hogy jolerezd magad a borodben es tedd amit kivansz. Amugy engem is a hokizas ami izgat azonons nemulvel, nem tudom megmondani, hogy miert.
nov. 17. 06:20
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
16) ismerek nem egy olyan embert, akik EVEKEN KERESZTUL csak hokiztak, aztan egy nap elfogja oket a vagy (amit eddig még maguk elott is elnyomtak) es osszegabalyodtak, szetkurtak egymast.Ha a vagy benned van, hogy azonos neművel barmit tegyel, akkor te akárhogy nem tudod a jelenedben elkelzelni, hogy tobb legyen, az kesobb megfog tortenni.
nov. 17. 18:22
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
17-es. 16 vagyok. Igen en is ismerek ilyet. Olyanokat is ismerek, tobbet is, akik kiprobaltak a kozos hokit aztan eleg volt ennyi, tobbe nem voltak fiukkal, pusztan csak kiprobaltak ezt is a tobbi szexualis fantazia mellett. Nem jelent semmit es nem kell cimkezni.
nov. 18. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!