Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szexuális beállítottságom?
Egy 21 éves férfi vagyok és mindig a nőkhőz vonzódtam/vonzódok és pár évvel ezelőtt elkezdtem nézni a Re:Zero nevű animét és arra lettem figyelmes hogy bejön Felix Argyle
Úgy hogy ő egy Femboy és ezt tudom de valahogy mégis vonzódok hozzá, tudom hogy pénisze van és férfi, de mégis imádnivalónak gondolom a női hangja édes és a külseje is tetszik, viszont ha szexelnék vele csak úgy lennék hajlandó mint egy férfi egy nővel vagyis ő képviseli a nőt és én a férfit, szóval úgy érzem hogy ez fura csak hogy most tisztázzuk élőben undorodok a férfiaktól szexuálisan, viszont az ő esetében ha perverz dologra gondolok vele kapcsolatban még fel is izgulok.
Eléggé bonyolult a felvázolt helyzet. Így nem hinném, hogy a válasz amit tudnunk adni pontosan lefedné azt amit érzel. Ha csak Felix iránt érzel vonzalmat és a többi fikciónális femboy/trap (pl. Astolfo) taszít, akkor (bár igaz de hunyorítva) azt mondanám hogy ez még pont a hetero és a biszex határán van. (Mindkettő is meg egyik se). De ha maga a femboy konceptció jön be neked, akkor az már inkább biszex.
De szerintem felesleges ráfeküdnőd ennyire erre a témára. Ha tetszik, akkor hadd tetszen. Ez a te izlésed, ha valakinek nem tetszik akkor az az ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!