Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem kéne beszélni a biszexualutásról (és úgy alapjáraton a szexuális beállítottságról) az iskolában?
A fidesz elnyomja a "melegpropagandát", ez már ráment az oktatásra is.
Ennek is meglesz a következménye, ahogy leírtad, ahogy az ország egyre melegellenesebb a politikában is, egy meleg vagy biszex gyerek kihez forduljon, ha más? Így még a szüleivel sem tud erről beszélni.
Nem is csak amiatt kéne ilyenekről beszélni, mert így a homoszexuális gyerekek nem érzik kirekesztettnek magukat, vagy a hetero gyerekek hozzászoknak, hogy nem csak ők vannak a világon (nem mintha ez nem lenne fontos) hanem egyszerűen veszélyes nem beszélni a meleg szex veszélyeiről.
El kéne mondani, hogy a melegeknek is védekezniük kell, mert a nemi betegségek nem kímélik azokat sem, akik azonos neművel szexelnek.
Pl a női óvszerről még csak hírből sem hallottam felnőtt koromig, az pedig teljesen megdöbbentett 15-16 évesen, amikor valami filmben hallottam, hogy két meleg óvszerrel szexel.
Viszont nem tudom, hogy mennyire jó ötlet egy átlag magyar tanárt megbízni ezzel a felvilágosítósdival abból az egyszerű okból, hogy jelentős részük homofób.
Nem akarnám, hogy akár egy homoszexuális gyerek is olyan ember szájából halljon a szexualitásáról, akinek ez az egész egy vicc, vagy egyenesen gusztustalan.
Nem hiszem, hogy a valóságtól túlságosa elrugaszkodott lenne ez a félelem; általános iskolában is és középiskolában is volt jópár tanárom, akik nyíltan megjegyzéseket tettek a melegekre valamilyen formában. Most az ilyen menjen be, és tartson előadást a homoszexualitásról?
Akkor már inkább menjen a gyerek a szülőkhöz...
De persze tényleg nincs rá esély, hogy egyhamar téma legyen a melegség az iskolában.
Ezek miatt csak egyre több, alapjáraton heteroszexuális gyerek mesélné be magának, hogy ők valamilyen szinten mindenképp vonzódnak a saját nemükhöz. Lehet sajnálni a melegeket emiatt, hogy nem beszélnek róla, de a heteroszexuálisoknak is ugyan akkora trauma lenne a későbbi felnőtt életéből visszagondolni egy ilyen korszakukra, főleg, hogy akár a munkájukba, párkapcsolatukba is kerülhetne.
Én személy szerint mellette vagyok ennek a meleg-ellenes politikának, annak ellenére, hogy nem kormánypárti vagyok, és mellette biszexuális is.
Utolsó:
Miért? Most ez nem így van?
Nézz már csak itt az oldalon körül, hény olyan kérdés van, hogy biszexuális lennék? Vagy meleg lennék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!