Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt Heteroflexibilis beállítottságúak?
Az már megint mi a spermám? Valami modern félhomár baromság?
Régen volt a búza, meg a köcsög, és kész.
Ha nincs csaj, jobb egy nőies srác mint a keze típusú férfiak.
Lyuk lyuk.
Crossdresser srácként bepróbálkozott már nálam pár ilyen.
Mondjuk én szeretem ezt a kategóriát, mert tényleg nőként kezelnej az ágyban és azt szeretem.
Bi, meleg aktív férfiak előbb utóbb másik oldalt is akarják, jaj mi lenne, ha én is bekapnam neked... Kiabrandító számomra
Én inkább ide sorolnám magam.
És nem, nem azért mert nem merem bevallani magamnak, hogy biszex vagyok, én lennék a világon a legboldogabb ha az lehetnék.
Azért sorolom be magam ide, mert 90-95%ban fiúkhoz vonzódom, míg max 10-5%ban lányokhoz. (De néha még annyira se) és tudom, hogy ez sok biszexuálisnál is változó épp melyik nem van előnyben nem mindig 50-50. De így egyszerűbben fejezem ki magam, mert pl azt a skálát is követve, közelebb esek a heteróhoz, mintsem a biszexuálishoz. És ugye általánosságban az emberek, ha meghallják, hogy valaki biszex rögtön arra gondolnak, hogy akkor mindenki ugyan olyan arányban bejön neki. - ez tapasztalat csak, örülök, ha sokan nem így vannak ezzel.
Őszintén nekem is új fogalom, de örültem, hogy megtaláltam, mert ki tudom vele fejezni magam. Nem vezetek félre senkit se azzal, hogy biszex vagyok.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!