Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex sracok, szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex sracok, szerintetek miert vagyok ennyivel sikeresebb a sracoknal, mint a lanyoknal?

Figyelt kérdés
Bi vagyok es sracokkal es lanyokkal is csak szexkapcsolatot keresek most. Idaig Tinderen kerestem lanyokak, Grinderen sracokat. Tinderen nem igazan volt idaig sikerem a csajoknal, egy het alatt 5 lajk, de nem lett match, mert egyik csaj sem jott be. Most viszont atvaltottam sracokra, es 12 ora alatt lett 100 lajkom, meg vagy 10 match is. Miert van ez szerintetek? Atlagos sracnak tartom magam, abszolut nem vagyok jo pasi, de amit a lanyoktol kaptam Tinderen az eleg underrated, sracoktol viszont overrated-nek erzem. Miert van ez a hatalmas kulonbseg szerintetek? Meg azt fontos meg leszogeznem, hogy abszolut nem nezek ki b*zisan, szoval nem ezert kerulnek a lanyok...

nov. 5. 10:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#6-os: pont ez a kerdesem, amit leirtal, hogy miert van ez? ("...valoszinuleg nem vagy vonzó es izgalmas a lanyoknak...") De a sracoknak meg miert? Semmit nem valtoztattam az adatlapomon, nem latszik a szexualis orientaciom, mint ahogy az sem, hogy csak szexkapcsolatot keresek. Lanyokbol olyan 5-6 pontos lanyok huztak jobbra, sracokbol viszont rengeteg 10 pontos is. Ez miert van?

A valaszodbol latszik, hogy nem vagy biszex. Ha megelegednek a sracokkal, akkor homoszexualis lennek, nem bi. Ahogy az osszes biszex, en kivanom a szexet mindket nemmel. Ha most lenne egy valasztasi lehetosegem egy 10-es lany es egy 10-es srac kozott, hogy kivel legyek szexkapcsolatban, most tuti a lanyt valasztanam egy honapig. De utana mar valszeg a sracot valasztanam majd. 😅

nov. 5. 11:24
 12/18 anonim ***** válasza:
88%

A férfiak kevésbé válogatnak, ha szexről van szó.

Mindegy, hogy bi, homo, vagy hetero az adott férfi.

nov. 5. 11:41
 13/18 anonim válasza:
22%
Apa férfi a krva nő.
nov. 5. 12:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én biszex nő vagyok, és én is így látom, hogy férfiakkal könnyebb ismerkedni. Ők egyszerűen nem válogatnak annyit, és sokszor tényleg csak a farkuk vezérli őket. Sok fiú barátom volt régen, és láttam, hogy sokszor olyan nőket visznek ágyba, akik amúgy nagyon nem jönnek be nekik. Azzal az indokkal, hogy nagyon ki voltak éhezve. Ehhez képest nő sosem megy el egy számára nem vonzó férfival, annyira egyszerűen sosem "éhezünk ki". Emiatt, ha nem vagy kifejezetten vonzó típus, neten, ahol csak a képed látszik, a nők észre sem vesznek. Még csak keresni sem keresnek soha, mert elég regisztrálni, és százával kapják a leveleket, abból mazsoláznak. Tapasztalat.
nov. 5. 17:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
11) de hat megvalaszoltam, miert akar tobb pasi. 🙂 Mit nem ertel?! Plusz a melegek, biszexek elmeletileg kevesebb létszámbol valogathatnak. Lehet te a meleg kozossegben egy 8as vagy, mert kevesebben vagytok. De egy nőnek a hetero, biszex ferfiak is irnak, tobb pasi, tobb valasztek es koztuk mar nem tunsz ki. Egy hetero/biszex lanynak lehet te is csak egy 6os vagy. Ezert reagáltak rad csak 6os nok, mert jobbakat nem tudsz bevonzani. Nincsenek "radkenyszerulve".
nov. 6. 12:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Plusz meg ez:

"

A valaszodbol latszik, hogy nem vagy biszex. Ha megelegednek a sracokkal, akkor homoszexualis lennek, nem bi."

Nem azt mondtam orokke elegedj meg pasikkal, es ne szexelj lanyokkal.😮‍💨😮‍💨 Hanem azt, hogy ha kiszurod a sok gyokeret, akkor lehet pasid is. Es lehet oket fogod preferalni. Nem figyelsz arra amiket irok... Ezt a reszt amugy is csak kedvcsinalonak irtam, hogy ne szontyolodj, hogy nem ugyanannyi aranyban akar no meg pasi teged. Mert nem vagy raszorulva, szexelhetsz, csak tobb pasival, mint novel.

nov. 6. 12:05
 17/18 anonim ***** válasza:
83%
Mert a pasik jobban ki vannak éhezve és könnyebben kaphatók alkalmi kalandokra. Ennyi az egész. A tinder pedig egy szar, ha hetero férfiként használod.
nov. 6. 21:37
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem pont hogy a férfiak válogatósabbak mint a nők, melegeknél minimum elvárás hogy legyen kockás hasad meg 20centis farkad. Az átlagon aluli férfiakra igaz ez csak hogy mindegy kivel, csak szex legyen.
nov. 7. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!