Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex sracok, szerintetek miert vagyok ennyivel sikeresebb a sracoknal, mint a lanyoknal?
Figyelt kérdés
Bi vagyok es sracokkal es lanyokkal is csak szexkapcsolatot keresek most. Idaig Tinderen kerestem lanyokak, Grinderen sracokat. Tinderen nem igazan volt idaig sikerem a csajoknal, egy het alatt 5 lajk, de nem lett match, mert egyik csaj sem jott be. Most viszont atvaltottam sracokra, es 12 ora alatt lett 100 lajkom, meg vagy 10 match is. Miert van ez szerintetek? Atlagos sracnak tartom magam, abszolut nem vagyok jo pasi, de amit a lanyoktol kaptam Tinderen az eleg underrated, sracoktol viszont overrated-nek erzem. Miert van ez a hatalmas kulonbseg szerintetek? Meg azt fontos meg leszogeznem, hogy abszolut nem nezek ki b*zisan, szoval nem ezert kerulnek a lanyok...nov. 5. 10:12
1/18 A kérdező kommentje:
Bi FIU vagyok, ez lemaradt.
nov. 5. 10:18
2/18 anonim válasza:
Egyszerű. Csúnya vagy, ami miatt a lányoknál nincs esélyed, a búzáknak meg mindegy, csak lyuka vagy farka legyen.
3/18 anonim válasza:
Nekem sincs sok sikerem a csajoknál volt 4 csajom összevissza. De ezek hosszú kapcsolatok voltak. 34 vagyok a pasik online özönlenek. Egy talim volt az szopásig ment el.
4/18 A kérdező kommentje:
#2-es: koszonom ezt az "ertelmes" valaszt... Akkor te most bi srac vagy amugy? Mert ugye igy kezdtem a kerdesemet is, hogy "Biszex sracok..." Csak ugy sugarzik a homfobia a valszodbol! Csak tudnam, mi a f@szert kell akkor ilyen kerdesekre valaszolnod, ha ennyire felb@sz ez a tema...
nov. 5. 10:31
5/18 anonim válasza:
Én teljesen nyugodt vagyok, a tényeket írtam le. A búzák igénytelenek, 90%-uknak teljesen mindegy kivel kefélnek. A nők azért ennél igényesebbek, emiatt nem fekszenek össze akárkivel.
6/18 anonim válasza:
En nem a kettes vagyok, hanem egy no. De van valami abban amit mond,megha nem is szepen fogalmaz. A nokre is ugyanugy 100 pasi megy(vagy tobb), mint most rad, es nem tunsz ki a tomegbol. A pasiknak, ha csak szex kell tenyleg mindegy kit dugnak meg, vagy ki dugja meg oket. Olyan ocsmany, oreg es szakadt ferfiakat lattam masokkal, nem tudom, hogy lehet gusztusa barmelyik nemnek is hozzajuk... De ferfiak megis bevallaljak oket. A lenyeg, hogy ha nem is csunya vagy, de valoszinuleg nem vagy vonzó es izgalmas a lanyoknak. A fiuk meg kb mindenkire rairnak. A nok nem feltetlen szexkapcsolatot keresnek, ezert is kukazhatnak teged. Nyilvan lehet a valo eletben nem vagy unalmas stb, de az adatlapod az. De mit szamit, biszex vagy, annyit szexelhetsz férfiakkal amennyit csak akarsz. Ugy is csak szexkapcsolatot keresel. Lehet tobbet is talalsz, ha kiszűröd a sok gyokeret es lesz egy pasid. Lehet amugy is a ferfiak jobban be fognak jonni neked.
7/18 cinderella_ válasza:
A lányok nem szexkapcsolatot keresnek. Látják az adatlapodon, hogy bi vagy, már nem lesz egyezés azzal se, akinek szimpatikus lennél.
8/18 A kérdező kommentje:
#7-es: az adatlapomon nem latszik a szexualis orientaciom, mint ahogy az sem, hogy csak szexkapcsolatot keresek...
nov. 5. 11:13
9/18 anonim válasza:
Lányoknak nagy az igényük. Kocsi, pénz, jó fizetésű munka, jól is nézzen ki. Rákos cicik. Utálom őket:D
10/18 cinderella_ válasza:
Küld el a képernyőfotót az adatlapodról, kíváncsi lettem. Ha semmit nem tüntetsz fel rajta, akkor még érdekesebb a dolog 🤔
Ne azokat a magazinokat olvasgasd 😅🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!