Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek lányoknál kezdeményezni, lehet biszex vagyok?
Lehet. Se a nemedet, se a félelmed okát nem irtad meg . Akárki, akármilyen figura lehetsz.
nov. 3. 11:46
2/10 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok és a félelem okát nem teljesen értem. Talán megfelelési kényszer miatt, félek nem leszek jó neki. 😣
Fiúkkal nagyon laza és felszabadult tudok lenni rögtön. A lányoknál meg idő kell.
A legtöbb ferfi "fel" a lanyoktol.Felizgatnak teged, vonzodsz hozzajuk? Ettol nem leszel biszex, de ha izgatnak a pasik, szexualis kapcsolatot eltudsz kepzelni veluk, vagy netalan erzelmeket taplasz, akkor biszex vagy.
nov. 5. 10:56
4/10 anonim válasza:
Indulj el egy önismereti úton. Nem könnyű, de a legjobb befektetés. A yt-on van sok ingyen videó. Ezzel csak az időd a befektetés, de nagyon hasznos. A fizetős online helyeken tudsz kérdezni is. Persze lehet klasszikus módon pszichológus vagy coach segítségét is kérni. Nem csak akkor érdemes valakihez fordulni, ha még 50 évesen se volt egy hosszabb kapcsolatod sem.
nov. 8. 10:05
5/10 A kérdező kommentje:
10:05 Kedves vagy köszönöm.
Valószínűleg pszichológus vagy Coachra lesz szükségem, mert jobban esne beszélgetni erről.
Tudsz esetleg ajánlani is?
inkább félénk, gátlásos, mint én voltam
nov. 10. 00:27
7/10 anonim válasza:
Igen, ha egy fiú nem mer lányoknál kezdeményezni szexuálisan vonzódni kezd a pasikhoz...
nov. 10. 06:01
8/10 Sitkei Pál válasza:
Ismerős ez a téma. Magam is így voltam fiatal koromban. Hogy nálad mi okozza, azt nem tudom, de nekem az volt aprobléma - így utólag visszagondolva - hogy nem volt a családban nekem férfi példaképem, akitől eltanulhattam volna, hogyan kell a nőkkel viselkedni.
Van egy dolog, amit mindenképpen tudnod kell. A lényeg, hogy a lányok ugyanúgy vágynak rád, mint ahogyan Te érzel irántuk. Erre gondolj mindig, amikor kapcsolatba lépsz velük.
nov. 10. 07:02
Te nem hetero vagy, sem biszex, hanem egy gyenge tátottszájú pasi. Ha megtetszik egy nő, arra erősen rákell menni. Nekem 10 nőből 9 beadta a derekát pedig voltak házas nők is. A nő olyan , mint a vár, ha ostromlod ewgyszer maga nyítja meg a kapukat, és boldogan megadja magát.
nov. 10. 13:21
10/10 anonim válasza:
Próbálj meg barátkozni eleve elvetve a párkapcsolat lehetőséget, akkor talán könnyebben fel tudsz oldódni.
nov. 13. 22:10
Kapcsolódó kérdések: