Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha félek a kezdeményezni a lányoknál?
Meg félek a csalódástól, megalázástól, stb.
Sok fiú van ezzel így?
Lányok ti mit tapasztaltok?
Sok fiú.
De amíg ezek a démonok gyötörnek, nem is fogsz tudni továbblépni.
Először nézz magadba. Miért félsz ettől? Ki miatt érzed így h rettegned kell a nőktől? Kinek akartál megfelelni?
Az a gond h ez a iszonyatos rettegés nem fog megvàltozni önmagától. A probléma forrását kell kezeltetned. Mondjuk pszichológussal.
Mert egy nő sem fog letámadni h gyere randizzunk. És nem is igen kedveljük az olyan pasikat akik félnek mindentől. Neked még nem való a csajozás. Hidd el jót akarok. Kezeltesd a traumáidat és utána hidd el másképp állsz a dolgokhoz
járjál társaságba
ismerj meg minél több embert
Én is így voltam a dologgal, de összeszedem az erőmet és akkor merek kezdeményezni. Olyannál szoktam csak akitől kapok jeleket, hisz nem akarok zaklatni senkit se kéretlenül. 2szer próbáltam meg, mindkétszer kikosaraztak, nem tudom mioknál fogva. Nem a szöveg volt a rossz.
Nah, sok kedvem van ezekután kezdeményezni.
Egyszerű pszichológia! Figyelj!
Azért félsz mert még vagy semmilyen nővel kapcsolatos csalódásban nem volt részed vagy azért mert csak ilyenben volt.
Ha lesz sikered, tök mindegy, hogy 5 csalódás után egyszer, onnantól kezdve máshogy fogsz erre tekinteni és nem nyomaszt majd úgy lelkileg.
Hogy lesz sikered? Ez már a matek része. Valószínűség számítás és "nagy számok törvénye". Mindenképpen lesz, ha egy kis esélyt adsz neki.
Olyan ez mint mikor azt mondják, hogy az első szerelmi csalódáson, szakításon át kell lendülni, mert az a legrosszabb. Az agyad nem ismeri még azt az érzést, azt a helyzetet és nem tudja kezelni.
De a következő szerelmi bánatod már nem lesz akkora mint az előtte való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!