Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk voltatok mar annyira kanosak hogy arra gondoltatok hogy akar egy fiu feneket is megdugtatok volna?
Figyelt kérdés
Mennyi idösen töetent?tegnap 19:08
1/7 anonim válasza:
Rossz a kategória.
Egy biszexnek nem kell "annyira kanosnak" lennie, hogy ilyesmi eszébe jusson.
5/7 anonim válasza:
Olyan volt, hogy nagyon tetszett egy csaj, de pasija volt/van.
De már lehet bevállalnám a srácot is (pl megdugom) , hogy valahogy a csaj közelébe férjek és szexeljek vele . Persze ehhez az is kellene, hogy biszexek legyenek.
6/7 anonim válasza:
Volt már hogy olyankor egy bi passzívot leszopªttam de a segge nem izgatott.
Csak ürítettem és kész.
7/7 anonim válasza:
Farkát verném szopnám de nem dugnám meg. Van péniszköpenyem azt szoktam szopni miközben dugom a műpuncimat. 34f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!