Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, akik meg nem voltak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, akik meg nem voltak lannyal, ti gondoltatok mar arra hogy akar egy fiu haverotok is ki elegithetne ha mar annyira kanosak vagytok hogy nem birjatok?

Figyelt kérdés
Föleg azokra a velemenyekre lennek kivancsi akik meg nem voltak növel.
jún. 13. 13:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
En igen, de nem mondom meg neki 🤣
jún. 13. 13:43
 2/17 A kérdező kommentje:
1 nekem megirhatod ha gondolod nem itelem el vagy ilyesmi :)
jún. 13. 13:54
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Mit irjak meg?
jún. 13. 13:56
 4/17 A kérdező kommentje:
Hogy mit szeretnel vele csinalni
jún. 13. 14:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem vagyok fiatal, de az biztos hogy fiatalon nekünk egyáltalán nem jutott eszünkbe, hogy egymást leszopjuk, bármilyen nehezen ment is a csajozás. Aztán idővel sikerült barátnőt szerezni mindenkinek, voltak hosszabb-rövidebb kapcsolatok. De egymást soha.
jún. 13. 14:26
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én bi vagyok, benne is lennék ha a màsikról tudom hogy kettőnk közt marad. De ez sajnos nem így megy.
jún. 13. 14:27
 7/17 anonim ***** válasza:
Smarolni mindenképp meg egy kis hoki 🤣
jún. 13. 14:28
 8/17 anonim ***** válasza:
51%

Erről az a képregény jut eszembe ahol a femboy passzív sràc beöltözött 2B-nek mert haverja annyira oda volt a karakterért és nem kapott csajt. Aztàn dugtak.

Mondjuk ebben benne lennék mindkét szerepben.

jún. 13. 14:35
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg se fordult a fejemben soha.
jún. 13. 14:38
 10/17 A kérdező kommentje:
8 az jo lehetett :)
jún. 13. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!