Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, akik meg nem voltak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, akik meg nem voltak lannyal, ti gondoltatok mar arra hogy akar egy fiu haverotok is ki elegithetne ha mar annyira kanosak vagytok hogy nem birjatok?

Figyelt kérdés
Föleg azokra a velemenyekre lennek kivancsi akik meg nem voltak növel.
jún. 13. 13:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Tini koromban volt ilyen. A haverom találta ki, jobb ha én csinálom neki, mintha ő magának...
jún. 13. 15:08
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Igen gondoltam 😊
jún. 13. 15:12
 13/17 A kérdező kommentje:
12 es mi volt? :) arra masztiztal?
jún. 13. 15:16
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
Többször gondoltam rá, párszor még meg is történt. Rendes volt a haverom, volt néhány alkalom, amikor orálozott nekem. Szerettem, hogy nem kellett magam visszafogni és nem ment semmi mellé, mikor elélveztem a szájában. Később aztán én sem voltam hálátlan :)
jún. 13. 18:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Biszex kategoriaban milyne valaszokra szamitasz??? 😅 Nyilvan ezek az emberek igent mondanak, mar konkretan meg is dugattak magukat, vagy mast dugtak.
jún. 13. 19:12
 16/17 anonim ***** válasza:
81%

Nem biztos

En pl nem kerdeznem meg haveromat mert nem akarom hogy barmi rosszat gondoljon rolam esetleg azt hogy egy perverz allat vagyok

Eleg nagy baja van azzal hogy nincsen csaja es meg enis beprobalkoznek nala

El is kuldene a jo budos p***ba

jún. 14. 06:40
 17/17 anonim ***** válasza:
79%
Én idősebb vagyok, annakidején volt gondom a csjokkal, nem kevés, de ez sose fordult meg a fejemben. Nincs erotikus tartalma, szóval elképzelhetetlen.
jún. 14. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!