Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már olyan hogy el mentetek kalandba és mielőtt lett volna akár mi is meg gondoltátok magatokat?
Figyelt kérdés
2023. nov. 15. 17:11
2/7 A kérdező kommentje:
Mi hozta ki belőled hogy ott hagyd a pasit?
2023. nov. 15. 17:16
3/7 anonim válasza:
Szüz voltam rájöttem nem ugy akarom elvesziteni
4/7 anonim válasza:
Volt tinédzser koromban,bizonytalan voltam,és azt hazudtam,hogy éppen meg van.Bonyolult ügy volt így annyit engedtem,hogy a cicijeimmel foglalkozzon,én meg kézzel kivertem neki.Csalódtam benne ,de nem mertem megmondani,de a szexet végkép nem akartam.Ez lett belőle.
5/7 anonim válasza:
Nem volt még ilyen. De mondjuk ha neten ismerkedünk ezzel a céllal, de személyesen nincs meg a kémia, akkor simán nemet mondanék.
6/7 anonim válasza:
Igen, mert a pasi csattrészegen érkezett és miközben meg akart volna csókolni lehányt. Na akkor távoztam.
7/7 anonim válasza:
egyszer egy lelkiserult csaj elhivott magahoz vacsorazni.
egesz este furan viselkedett, de nem mondta, hogy menjek el, sot, mikor mar indultam volna, mert ereztem, hogy ebbol nem lesz semmi, akkor meg marasztalt egy italra. tudta, hogy kocsival vagyok, hangsulyoztam neki, hogy csak akkor hivjon meg egy italra, ha reszerol oke, hogy ott maradok, ott alszok. mondta, hogy persze, oke.. rendben
megittam az italom majd kozolte, hogy meggondolta magad, megis inkabb menjek haza legyek szives :D
szoval jah, van, hogy meggondoljak magukat :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!