Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek biszexuális vagyok vagy hetero?
Nem igazán tudom eldönteni, párkapcsolatot és érzelmeket mint a szerelem csak lánnyal tudok elképzelni, szexuálisan viszont mindkettőre feltudok izgulni, fiúval passzív szerepet nem vállalnék be soha, minden esetben én dugom az illetőt ha fiú ha lány. Olyan mintha ciklikusan változna valamikor jobban vonzódom szexuálisan a lányokhoz pár nap múlva jobban a fiúkhoz, de mindig vonzónak találom mindkettőt olyan nincs, hogy undorodnék valamelyiktől. Viszont nem szeretem keverni a kettőt, ha szexelek vagy lánnyal vagy fiúval, a hármast nem szeretem. Alapvetően a szemem inkább a lányokon akad meg (segg, mell stb.) de ha egy szexi fiút látok azt is megnézem. Én 100% ban férfiként viselkedek minden esetben, nem vagyok nőies és nincs is rá vágyam, sőt irritálnak a nőiesen viselkedő meleg férfiak. És egyébként lábfétisem is van, lányok is fiúk lábára egyaránt, nemtudom ez számít e valamit. Alapvetően biszexuálisnak tartom magam, de mivel kapcsolatban csak lánnyal tudok lenni, és valahogyan belsőleg is mintha a lányokhoz jobban vonzódnék, elgondolkoztam rajta, hogy igazából hetero vagyok, és ez teljesen normális. Hiszen a rómaiaknál is teljesen normális volt, hogy időnként a férfiak egymással is szeretkeztek. Egyébként magamra is feltudok izgulni, főleg ha jó formában vagyok.
23/F
A #3-asnál a pont. Te bizony biszexuális vagy, mert mindkét nem érdekel szexuálisan. Ott van a kifejezésben "szexuális" - azaz a szexuális irányultságot mutatja.
Érzelmi kapcsolatot viszont csak ellenkező neművel tudsz létesíteni - ezt hívják heteroromantikus biszexuálisnak. A biszexek többsége egyébként ilyen, csak szex mindkét nemmel elő-előfordul, de érzelmileg csak ellenkező nemhez kötődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!