Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy biszexuàlis “férfi” kilépne a hetero kapcsolatából, hogy együtt legyen egy meleggel?
Van barátnöje, de közben egy 16 évvel idösebb meleg pasihoz járogat qrni..
Az ilyenek általàban meddig tartanak, hogyan ér véget?
-.-
Teljesen kivülállóként nézem ezt a hármast, nem engem csaltak meg vagy csalok meg valakit..
Sajnos sok ilyen létezik, társadalmi elfogadások miatt van hetero kapcsolatban ebben 100% biztos vagyok.
Legszomorúbb az egész akkor ha rendesen család is van és akkor történik ilyen, mert nem meri felvállalni, inkább belemegy abba hogy kényszerből gyereket csinál a nőnek..
(funfact: apám)
Persze, hogy megtortenhetne.Nyilvan nem tiszteli, szereti a parjat, hisz folyamat megalazza, csalja, hazudik neki.
Valószínű fel felaldozni a fake "hetero"eletet, ha jon egy nagyob erzelmi hullam nala, talan meg szerelemnek is nevezheto dobbantani fog. De tisztabb lenne mar most szakítani, nem feltetlen elmondani a lanynak hogy hulyenek van/volt nezve, hanem csak tovabblepni
Szólj a lánynak! Aztán együtt lesz a meleg fazonnal. Könnyísd meg mindenki dolgát...
Pl nehogy eljussanak családalapításig, nehogy úgy járjon a gyerekük, mint az 5-ös.
Már mondtam a csajnak még én voltam a szemét és zaklatasért akar feljelenteni.
Nem akarom, hogy a meleg és a bi együtt legyen.
Akkor ebben a törénetben senki ne legyen nyertes!
Na várj csak! Ezek szerint te nem is segíteni szeretnél? Csak belerondítani a bi-meleg pasik életébe? Homofób vagy? Vagy esetleg te akartad a csajt, aki szarik rád, azért foglalkozol velük ennyit?
Nézd, a segítő szándékot értékelem, de ez undorító. A csaj is lekoptatott. Lépj tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!