Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi esetében számodra van olyan, hogy túl szőrös? Mi az ami már sok neked?
Figyelt kérdés
okt. 21. 17:01
11/27 anonim válasza:
Nekem férfiként bejön ha az aktív férfi szőrös mindehol.
Egy jó szőrös férfivel lennék.
Én borotválom magam :)
12/27 anonim válasza:
Szerintem jól nézhetsz ki a szőrös testel:)
Megnézném ;)
13/27 A kérdező kommentje:
Eddig én is jobban figyeltem a szőrtelenítésre, mostanában viszont elkezdtem magamnak tetszeni szőrösen. Innen jött a kérdés hogy van e olyan hogy túl sok szőr. Köszi a válaszokat
okt. 22. 11:36
15/27 anonim válasza:
Én elég szőrös vagyok, de ha úgy döntenék, hogy kipróbálnám férfival, akkor szőrtelent keresnék, vagy olyat akinek csak a farka körül van szőrzet.
16/27 anonim válasza:
Szempillától lefelé bármilyen szőrszáltól undorodom.
17/27 anonim válasza:
Nekem aktívként bejön ha a másik is szőrös, férfias.
18/27 A kérdező kommentje:
14, hát ezt nehéz lenne megmondani.
Van mindenhol (hát kivételével)
okt. 24. 15:03
20/27 A kérdező kommentje:
Ha gondolod írj 😃
okt. 24. 15:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!