Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex srácok nektek hány évesen, kivel volt az első
élményetek, megbántátok-e? És él még az illető?
Miért ne élne már? 😳 de most komolyan...
okt. 15. 23:12
igen el. Akkor nem bantam. Igy utolag visszagondolva banom mert talan emiatt erdekelnek a fiuk is. Lehet ha annyi idosen nem tortenik meg akkor ma full hetero lennek.
okt. 16. 05:39
16 éves voltam, ő pedig 18. Nyári melón voltunk kollégák a Balatonnál és egy szobában laktunk. Én még szűz voltam, ő már úgy cserélgette a csajokat, mint más a zoknit. Baromi jóképű srác volt, jó testtel, nagy farokkal. Ragadtak rá a lányok.
A tetőtéri kis kuckónkban mindig dög meleg volt, gyakran meztelenek voltunk egymás előtt kettesben. Hát egy ilyen alkalommal történt meg. Felállt rá a farkam. Ő pedig olyat reagált rá, amire nem számítottam. Szex lett a vége. Életem első szexe. Dehogy bántam meg! Király volt nagyon!
Neki köszönhetem az első két csajomat is, akiket megdughattam. Belevitt a jóba.
Gyönyörű nyarunk volt együtt! Imádtuk a lányokat, na meg titokban egymást is...
okt. 16. 06:26
Nekem a szomszéd sráccal volt még általános sulis korban,azt sem tudtuk,mi az hogy biszex,csak hülyültünk
okt. 16. 13:31
Kb 14 voltam, amikor a szobámba kivertük egymás előtt. Aztán többször volt ilyen, idővel egymásnak csináltuk.
okt. 16. 17:27
A közös hokiból elég sok volt, de csak 22 évesen cumizott le egy jóval idősebb pasi.Nem bántam meg.
okt. 16. 22:48
Én 19 voltam, a srác 28 volt és online ismertem meg. Mielőtt találkoztunk nagyon feszült voltam, utána meg nagyon boldog, főleg azért mert eszméletlen jó élményként él még mindig bennem. Sajnos azóta a srácról semmit sem tudok, mással meg csak rossz emlékeim vannak.
okt. 16. 22:49
Nekem 14-15 éves koromban volt egy 39 éves férfival. Az első "élményeim" csak kisebb dolgok voltak, de azokat mindig nagyon figyelmesen és végig az én örömet maximálisan szem előtt tartva csinálta. Nagyon élveztem és nem bántam meg, pedig a legelső alkalom előtt azt hittem, hogy nagyon gáz ez a korkülönbség és azt is szégyelltem, hogy a saját nemem is (ráadásul sokkal jobban) izgat. Még abba se voltam teljesen biztos, szeretnék-e vele bármi intimet, de aztán olyan jól elsült a dolog, hogy minden kételyem eloszlott. Fogalmam sincs él-e még. Gondolom igen.
okt. 17. 21:43
9/12 A kérdező kommentje:
#8: az igen
A szülők nem ellenezték vagy nem is tudtak róla?
16 voltam,a pasi 36, faterom egyik haverja !
Életre szóló élmény volt ,illetve viszony ami tartott közel 2 évig
okt. 18. 04:13
Kapcsolódó kérdések: