Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog tartani ???
Nős pasiként viszonyom van egy szintén nős hapsival kb 4.éve!
Eddig minden jó volt és szép,heti 1-2 alkalommal szexeltünk és mindenki ment a dolgára!
Sajnos belezúgtam a srácba úgy ahogy eddig soha senkibe !
Neki elmondsni nem akarom, viszont szenvedek mint a kutya!
Mikor fog elmúlni....
Tényleg nem, és ha jelen lelki állapotom nézem akkor igazán szerelmes először vagyok!
Olyan érzelmek törtek felszínre amik eddig ismeretlenek voltak számomra, teljes rózsaszín köd.....
Váljatok el és éljetek együtt. Ha egy nős belezúg egy másik pasiba, akkor annyi. Unja majd otthon az életet, undorodni fog a nejétől,ideges lesz és türelmetlen.
Nálam volt,hogy egy nős belém szeretett, el is mondta. Azonnal szakítottam vele,mert nem akartam a családot rombolni. Sírt,könyörgött, de nem változtattam a döntésen. Nem bántam meg és később ő is megírta,hogy igazam volt.
De te, illetve ti tudjátok. Négy évig félrejárni már eleve sok mindent feltételez a családi kötelékekről...
Az ok azt hiszem mindegy ha már fülig szerelmes vagyok!
Nem csak dugni járunk össze, vannak közös programok is
Itt már az eredeti család és feleség már csak biodíszlet mindkettőtöknél. Nem is értem,ha ennyire vagytok már,hogy programok is,stb, akkor minek játsszátok a férjet ?
Gondolod,hogy ezt ép idegekkel lehet sokáig bírni? És ahogy az idő megy,ez rosszabb lesz. Akármilyen a feleség ,de sajnálom mind a kettőtökét. Ők nem ezt érdemlik, ti pedig saját magatokkal csesztek ki, mert férfipárként élhetnétek, mint hal a vízben.
Beszélj a szerelmeddel, tárd fel neki a valót és utána közösen döntsétek el,hogyan tovább.
Mert négy év után azt ugye tudod, hogy a hagyományos családi életnek itt is,ott is - annyi.
"Eddig minden jó volt és szép,heti 1-2 alkalommal szexeltünk és mindenki ment a dolgára!"
Ebben pont azt írtad, hogy csak szexre jártok össze, milyen közös programok? Ez nagyon nem mindegy. Feleségek is ismerik egymást? Mik a közös dolgaitok?
Eleinte volt csak szex, összejárunk családostól!
Együtt járunk edzőterembe ,de az idén nyaralni us együtt voltunk Szicíliában, a feleségeink úgy tudták üzleti útra mentünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!