Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van olyan dolog, amit gyászols...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan dolog, amit gyászolsz a szexel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Lehet szó éppen konkrét gyászról, feldolgozásról, mint például a nemi erőszak.

De ennél sokkal prózaibb dolgokra gondolok. Bármi, amit a szexel kapcsolatban bánsz vagy sajnálsz, hogy miért, miért akkor, miért úgy, miért azzal, miért nem azzal, stb, stb.

Mit tennél másként mai ésszel, ha visszamehetnél az időben? Szexel kapcsolatban.

szept. 21. 23:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy-két embert, akivel nem feküdtem le, pedig utólag visszagondolva lett volna rá lehetőségem... De ezeken túl nem sok mindent.
szept. 25. 00:00
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs szex kb.miota gyerekeink vannak. Élhetetlen az egész.
szept. 25. 15:13
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
15) tudom, hogy ez csak egy gondolat, de ha tenyleg az akarata ellenere leszoptad volna. Az azert durva. O nem akarta, fogadd el. Ha akarta volna, amikor kettesben vagytok felhozta volna ujra vagy ida terelte volna a temat. Tuti, mert nem volt egy szegyenlos fajta. Kar bakodni egy olyan utan, aki nem akart teged.
szept. 26. 16:45
 24/27 A kérdező kommentje:

Pont ez az. Csak egy pillanat volt, mikor kimondta, hogy szopjam le, de akkor is kimondta. önként. Tehát adódott egy lehetőség. Ha tényleg nem akarta volna, akkor tényleg nem tudom végig szopni. De ha ügyesebb vagyok, akkor legalább odáig eljutunk, hogy tényleg érzi, hogy mire mond nemet. A semmihez képest az is elég sok.

Az esetleges folytatás már csak fantázia.

szept. 27. 14:36
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak heccbol mondta, arra nem gondolsz? Tisztan es erthetoen visszautasitott teged es utana se keresett fel ezzel kapcsolatban teged.
okt. 1. 08:57
 26/27 A kérdező kommentje:

A srác farka nagyon különleges volt, de ő maga egyáltalán nem. Ő nagyon akarta, hogy leszopja valaki. Azért nekem mondta, mert én voltam ott. Szerintem nem gondolta, hogy tényleg megteszem. Akkor ijedt meg, amikor látta, hogy mégis. Nem volt durva visszautasítás. Nem szólt rám hangosan, nem lökött el meg semmi. Csak elhajtotta a számtól a farkát. Lassú, óvatos, félénk voltam. Neki is volt ideje megijedni. Nem az a kép jelent meg előtte, hogy kap egy jó szopást, hanem az, hogy én fiú vagyok és ezt mindenki látja. Akkor is visszautasíthat, ha gyors és határozott vagyok. De mégiscsak más, ha megérzi, hogy ez jó.

De tök mindegy. A lényeg, hogy nagyon vágytam rá. Nagyon közel is kerültem hozzá. Mégsem kaptam meg. Ezért lett egy veszteségérzésem. És ezt sajnálom, gyászolom. Ennyi.

okt. 3. 14:19
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 16-os.
okt. 9. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!