Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ez? Nem bírok monogám kapcsolatban élni egyik nemmel sem
Ehhez gerinc kell de amint latom neked nincs
A huseg dontes eredemnye
Amig nem vagy kepes ra inkabb hagyd a parkapcsolatott
Ha biszex lány barátnőm lenne, megengedném neki, hogy más lányokkal csinálhassa közben.
Csupán annyi kikötésem volna, hogy a lányokkal ne alakuljon ki semmilyen olyan érzelmi kötelék, mint amilyen köztünk van. Alkalmanként pedig én is beszállhassak harmadiknak (csak ha a másik lány is biszex), és ilyenkor mindkettejükkel lehessek.
Nem kellene titkolóznunk egymás előtt, nyugodtan megbeszélhetnénk, milyen volt a másik lánnyal, akkor is, ha csak ő volt vele, és akkor is, ha én is.
Én ugyanilyen vagyok. Mindig nyílt lapokkal játszottam, és már az elején tisztázták ezt.
8 éve vagyok együtt a párommal. :-)
Én kompromisszumképes lennék, de csak akkor, ha tudnék ezekről a dolgokról és megbeszélnénk, hogy mennyi az annyi. Például havi 1 alkalommal szemet tudnék hunyni a dolog fölött, többnek nem valószínű, hogy örülnék.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!