Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen érdekes szexsztorija van?
Lehet durva is, vagy csak szokatlan, nem is kell konkrétan szexnek lennie, csak valamilyen szexuális helyzetnek.
Kivel volt, és mi történt?
Én leírom szívesen, ha valaki rámír privátban, ide nem akarom.
19f
Exférjemmel már nem voltunk együtt, gyerek miatt tartottuk a kapcsolatot. Egyik délután valamin összekaptunk, ami valahogy átfordult szexchatbe. Este eljött hozzám és végigszexeltük az éjszakát. Reggel rájöttem, hogy már egy kicsit sem szeretem, pedig addig sokat sírtam utána, mert én nem akartam válni.
Én úgy gondolom, hogy az az éjszaka volt az utolsó lökés, hogy túllépjek rajta végleg.
Egy jó barátom és a barátnője többször áthívtak magukhoz, ilyenkor társasoztunk, felelsz vagy merszet játszottunk és úgy alakult, hogy volt egy kis intimitás. Nem gondoltam volna, hogy akkor este szexuális dolgok is történnek, de nagyon élvezetes volt. Amikor durvult a helyzet, megbeszéltük hogy ami történik köztünk marad.
Egyáltalán nem szokványos dolgokat csináltunk és a végén mindenki elélvezett így vagy úgy. Természetesen a barátnőjéhez nem nyúltam úgy és ő sem hozzám, ez alap szabály volt. De láttuk egymást mindhárman és haverral kicsit játstadoztunk is egymással.
Amúgy ez egy kérdező-válaszoló oldal.
Teljesen névtelenül írtok. Nem azért van hogy privátban írd le a válaszod, hanem hogy mindenki lássa amit írsz ha kíváncsi rá.
Sőt privatba nem is vagy névtelen mivel ott látszik a neved ha üzenetet írsz. No way
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!