Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Munkahelyi zuhanyzóban, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi zuhanyzóban, vagy öltözőben, volt már valamilyen extra élményetek, vagy olyan érdekes dolog amit láttatok?

Figyelt kérdés
júl. 17. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lányként nagyon sok ilyen helyzetben volt részem. Imádtam minden egyes pillanatát, főleg hogy nem tudtak rólam hogy Bi vagyok.
júl. 17. 15:39
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Munkahelyi öltözőben kollégám lankadtan combközépig érő szerszámát. Sajnos, full hetero beállítottságú volt, így még csak meg se foghattam neki.
júl. 17. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
takarító nő rám nyitott zuhany közben olyan már volt, öltözőbe meg volt olyan ahol egybe volt a nőkkel de ugye nyilván nem vetkőzött le senki annyira.
júl. 17. 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Munkahelyen nem, de máshol már igen, általában egymást néztük, de lett már hoki is belőle
júl. 17. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Koliban zuhanyzóban közös farokverés

Mindenki magának

júl. 17. 19:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első fiúm munka helyen volt.....
júl. 18. 08:14
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Van egy kollégám, akinek orbitális farka van. Sokat láttam már életemben, de neki nem csak hosszú, hanem lógva is olyan vastag, mint egy helles doboz. Elképesztő látvány mikor pucéran kijön a zuhany alól és lengedezik neki. Igencsak koncentrálnom kell, hogy ne legyen merevedésem olyankor.
júl. 18. 08:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt koliban. Az egyik szobatarsam sokat aludt meztelenül amikor meleg volt, és többször hokizott is ilyenkor, volt hogy segítettem neki vagy hogy álmában tapogattam, huzogattam a fitymajat stb.
júl. 18. 13:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyen volt zuhanyzásnál néztük egymást és hamar kiderült mindketten miket szeretnénk...
júl. 18. 15:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer nagyon tetszett egy fiatal pályakezdő srác. Kíváncsi voltam, milyen lehet meztelenül, ezért egyik nap úgy intéztem, hogy kettesben együtt menjünk zuhanyozni. Egyéb szándékom nem volt, csak legeltetni rajta a szemem. Aztán én voltam a legjobban meglepve, hogy ő dettó ugyanolyan érdeklődéssel bámult engem, végül mindkettőnknek merevedése lett. Későbbiekben gyakran kivertük egymásnak, amolyan munka utáni "feltöltődésként", de ennél több sosem volt.
júl. 20. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!